To je to što me zanima!

Poraz Hajduka od Cibalije, Mladen Pelaić slomio nogu

Susret je obilježila teška ozljeda Mladena Pelaića koji je nakon neopreznog starta igrača Cibalije Andričevića slomio potkoljenicu na tri mjesta
Vidi originalni članak

Jezivi krik iz grla Mladena Pelaića “zaledio” je sjeverozapadni dio Poljuda, nakon čega se bočni igrač Hajduka uz bolnu grimasu srušio na travnjak i uhvatio za desnu nogu.
- Odmah se vidjelo da je pukla. Stajala je u neprirodnom položaju, a Mladen je zapomagao: 'Ljudi, spasite mi nogu, spasite mi nogu’ - prepričao nam je jezive trenutke jedan od svjedoka događaja, koji je stajao tik uz aut liniju.
Pelaić je upravo ušao u igru, nije se ni zagrijao, a Andričević mu je neopreznim startom slomio potkoljenicu na tri mjesta. Andričević je nakon starta nezgodno pao, tako da su obojica istim vozilom Hitne pomoći prebačena u splitsku bolnicu, gdje je Andričeviću konstatiran lakši potres mozga, a Pelaić je hitno morao na operaciju.
- Tek nakon operacije možemo prognozirati oporavak. U svakom slučaju, riječ je o više mjeseci - bila je prva dijagnoza dr. Rakića.
Do nesretnog trenutka na semaforu je svijetlilo 1:1, a Hajduk ni s igračem više (isključen je Mario Andričević) nije uspio doći do bitne pobjede na Poljudu.

NIKOLA KALINIĆ ŠESTI KAPETAN HAJDUKA
Veliki broj promjena u Hajduku nije zaobišao niti kapetane momčadi, Nikola Kalinić je šesti igrač Hajduka koji je u tekućoj sezoni nosio traku na ruci. Prije njega bili su to Hrgović, Tudor, Živković, Andrić i Sablić.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • user_33155 19.02.2009.

    PELAIĆ I TAYLOR SU NAJBOLJI A EDUARDO I ANDRIČEVIĆ NAJGLUPLJI LJUDI NA SVIJETU

  • Mondo 20.04.2008.

    Najprije su sredili Custica (ja ocevidac), a sad Pelaica. E. moj Srecko, a sto je sa fair play-om? Nogomet bi trebao biti igra, a ne gladijatorska arena.

  • user_20742 20.04.2008.

    a kolko puta je on grubo startao na igrace!?!? nije mi ga previse zao...

Komentiraj...
Vidi sve komentare