To je to što me zanima!

Poraz od Mege za rastanak: Nazor više nije trener Zadra

Zadar je u trećem kolu ABA lige izgubio na gostovanju kod Mega Bemaxa 98-74, a dan kasnije uprava i dosadašnji trener Ante Nazor (40) dogovorili su sporazumni raskid ugovora
Vidi originalni članak

Zadrani su u potrazi za novim trenerom! Uprava je odlučila kako je vrijeme za promjenu te su se sporazumno rastali od Ante Nazora (40) koji će trenersku karijeru nastaviti na nekoj drugoj lokaciji.

- Službeno, Ante Nazor više nije trener Zadra. Klub je s trenerom dogovorio sporazumni raskid ugovora i u potrazi je za novim trenerom seniorske momčadi. Više detalja bit će poznato nakon konferencije za medije čiji će termin biti naknadno najavljen. Dosadašnjem treneru zahvaljujemo na svemu što je napravio i želimo mu puno sreće u daljnjem profesionalnom radu - napisali su iz KK Zadra.

Bio je to treći mandat temperamentnog trenera na klupi Zadrana. Vodio je momčad u sezoni 12/13, zatim se vratio u klub od 2014. do 2016. da bi u trećem mandatu vratio 2018. i ostao sve do sada. U karijeri je još vodio mladu hrvatsku reprezentaciju, Split, MZT te Cibonu.

Kao njegovi mogući nasljednici spominju se Danijel Jusup i Damir Mulaomerović

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 21.10.2019.

    Sve ženske koje prate košarku (a znam ih par) se pale na njega!

  • Kuco11 20.10.2019.

    Riba smrdi od glave. On je najmanje kriv za ovu katastrofu koja se događa...

Komentiraj...
Vidi sve komentare