To je to što me zanima!

Poraz Zadrana na Cipru, Apoel je bio bolji sa pet poena razlike

Košarkaši Zadra su u utorak gostovali u Nicosiji na Cipru, gdje su protiv Apoela odigrali utakmicu 5. kola skupine G Eurochallenge kupa. Pobjedu je odnio domaćin
Vidi originalni članak

Košarkaši Zadra su u utorak gostovali u Nicosiji na Cipru, gdje su protiv Apoela odigrali utakmicu 5. kola skupine G Eurochallenge kupa...

Pobjedu je odnijela domaća momčad koja je slavila 61-56 i zasluženo došla do drugog uspjeha, jer je i veliki dio ogleda provela u vodstvu. Time su se ove dvije momčadi izjednačile po omjeru na ljestvici (2-3).

Jakov Vladović je za Zadar odigrao odličnu utakmicu, ali samo jedna kvalitetna pojedinačna predstava je bila malo da se zagorča život te večeri Cipranima. Vladović je ubacio 24 poena, uz šest skokova i dvije asistencije. Dvocifreni je još kod Zadrana bio jedino Marko Car sa 11 poena.

Vladović je za dva poena gađao 5-7, za tri poena 3-5, a s linije slobodnih bacanja 5-6. Vrijedi spomenuti i da je imao čak pet ukradenih lopti.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Sony Anderson 14.12.2010.

    koeficijent 2.15 na apoel hvala lijepa :DDD

  • maminjo carina 14.12.2010.

    ş kim se ti grudvaš ???

  • feliks 14.12.2010.

    hahahaahahahahahahahaahahahhahahahahahahahahahahahahahahaha.svaka vam čast djeco. i vi bi ono igrali euroligu jel? ma svaka vam čast. vi bi onda tamo imali koš razliku -789. mislim,ono,ciparske momčadi. stvarno,prejake su. mislim da bi vam prvak europe više odgovarao,i recimo,siena,real madrid i tako te momčadi. koje su slabije. ali ovo je prejako.stvarno. treba nešto pokrenuti u košarkaškoj organizaciji da vas se premjesti u euroligu a ne da se zajebavate tu sa tako jakim momčadima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare