To je to što me zanima!

Cristianovo veliko srce: Platio liječenje dječaka (7) s tumorom

Cijelu priču je javnosti obznanila sestra njegove izabranice Georgine, a Portugalac je odavno poznat kao veliki humanitarac, pogotovo kada su djeca u pitanju budući da je i sam bio jako siromašan
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo ponovno je pokazao 'klasu', ali ovog puta humanitarnu i spasio život jednog dječaka iz rodnog Portugala.

VELIKO SRCE Cristiano Ronaldo donirao je sedam milijuna eura Nepalu

Naime, malom Tomásu (7) je u rujnu 2019. dijagnosticiran neuroblastom -  zloćudni tumor koji se razvija iz nezrelih živčanih stanica koje se nalaze u ili oko nadbubrežne žlijezde, u drugim dijelovima trbuha, u prsima, na vratu i uz kralježnicu, gdje postoje skupine živčanih stanica.

Život dječaka bio je u opasnosti i brzo je podvrgnut tretmanima koji su poboljšali njegovo zdravlje. Međutim, Tomásu se stanje ponovno pogoršalo u listopadu prošle godine i bila mu je potrebna skupa medicinska njega.

VELIKO SRCE Sportaši humanitarci: Zarađuju i nesebično daju svoje milijune

Njegovi roditelji nemaju novaca za adekvatno lječenje pa su tražili pomoć, a javio se, naravno, Cristiano Ronaldo i osigurao sva potrebna financijska sredstva za liječenje malog Tomása.

Cijelu priču je javnosti obznanila sestra njegove izabranice Georgine, a Portugalac je odavno poznat kao veliki humanitarac, pogotovo kada su djeca u pitanju.

- Tomás je već na putu za Barcelonu kako bi obavio neke testove i započeo liječenje u bolnici Vall d'Hebron. Hvala Georgini i Cristianu na pomoći, solidarnosti i velikom srcu. Beskrajno hvala što pomažete Tomásu da započne liječenje - napisala je Ivana na Instagramu.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Rakinator 23.02.2021.

    on je dao dosta  a mnogi koji imaju blizu kao  on ništa štangassinger

  • ♾shedow♾ 09.02.2021.

    Ronaldo je jedino na terenu bahat,arogantan i prgav i sve to iz sportskih razloga, želje da bude najbolji, upravo zato i je najbolji, vjerojatno u povijesti! Van terena nikad nije pokazao ni jednu negativnost a na svakom koraku pomaže gdje može.

  • ) () + 09.02.2021.

    Bravo majstore!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare