Sport

Komentari 21

Cristianovo veliko srce: Platio liječenje dječaka (7) s tumorom

Cristianovo veliko srce: Platio liječenje dječaka (7) s tumorom

Cijelu priču je javnosti obznanila sestra njegove izabranice Georgine, a Portugalac je odavno poznat kao veliki humanitarac, pogotovo kada su djeca u pitanju budući da je i sam bio jako siromašan

Cristiano Ronaldo ponovno je pokazao 'klasu', ali ovog puta humanitarnu i spasio život jednog dječaka iz rodnog Portugala.

Naime, malom Tomásu (7) je u rujnu 2019. dijagnosticiran neuroblastom -  zloćudni tumor koji se razvija iz nezrelih živčanih stanica koje se nalaze u ili oko nadbubrežne žlijezde, u drugim dijelovima trbuha, u prsima, na vratu i uz kralježnicu, gdje postoje skupine živčanih stanica.

Život dječaka bio je u opasnosti i brzo je podvrgnut tretmanima koji su poboljšali njegovo zdravlje. Međutim, Tomásu se stanje ponovno pogoršalo u listopadu prošle godine i bila mu je potrebna skupa medicinska njega.

Njegovi roditelji nemaju novaca za adekvatno lječenje pa su tražili pomoć, a javio se, naravno, Cristiano Ronaldo i osigurao sva potrebna financijska sredstva za liječenje malog Tomása.

Cijelu priču je javnosti obznanila sestra njegove izabranice Georgine, a Portugalac je odavno poznat kao veliki humanitarac, pogotovo kada su djeca u pitanju.

- Tomás je već na putu za Barcelonu kako bi obavio neke testove i započeo liječenje u bolnici Vall d'Hebron. Hvala Georgini i Cristianu na pomoći, solidarnosti i velikom srcu. Beskrajno hvala što pomažete Tomásu da započne liječenje - napisala je Ivana na Instagramu.

Najčitaniji članci