To je to što me zanima!

Portugalac napustio Kovačev Bayern: Sanches otišao u Lille

Renato Sanches (22) dočekao je svoj trenutak i napustio redove Bayerna i trenera Niko Kovača s kojim nije bio u najboljim odnosima. Igračke će minute odsad tražiti u francuskom Lilleu
Vidi originalni članak

Lille je srušio svoj transfer rekord i iskrcao 25 milijuna eura za portugalskog reprezentativca Renata Sanchesa (22). Sad već bivši igrač Bayerna potpisao je za francuski klub u kojem se nada da će dobivati puno više minuta nego pod palicom Nike Kovača.

 Sanches je bio jedan od ključnih igrača Portugala na Euru 2016. kada su osvojili naslov europskih prvaka, i u ljeto te godine prešao je iz Benfice u njemački Bayern. Nije uspio skupljati dovoljno minuta, a to nije bilo dobro za razvoj njegove mlade karijere. Jedno od najvećih iznenađenja spomenutog Eura stagniralo je pa zatim i padalo u dresu minhenskog giganta, a zatim je poslan na posudbu u engleski Swansea,



U dresu Swanseaja odigrao je samo 15 utakmica u kojima je jednom asistirao, dok je sveukupno za Bayern odigrao 53 utakmice u kojima je zabio dva gola i podijelio tri asistencije. Od toga je prošle sezone nastupio 24 puta u kojima je i zabio imao spomenuta dva gola i tri asistencije.

Ostaje mu nada da će u Lilleu biti starter, ali i tamo će se morati izboriti za svoje mjesto u prvih 11 trenera Galtiera.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • the devil 24.08.2019.

    Ne kužim taj bayern.. ako nisu mogli h.odoia dovesti,zašto nisu sancha iz borusije doveli ako tako krila traže...

  • It's kišing 24.08.2019.

    Bitno da je nas na Euru iz*ebao

  • Firefox_1 24.08.2019.

    Ovaj je prije 3-4 god. bio jedan od najvećih potencijala na svijetu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare