To je to što me zanima!

Portugalci zabili i sebi i Srbima ali ipak slavili, prvi su u skupini

Portugal je slavio protiv Srbije u zagrebačkoj Areni u raspletu skupine D EP-a u Futsalu. Favoriti, Portugalci, bili su bolji s 2-1, a uspjeli su zabiti i autogol
Vidi originalni članak

Srbija i Portugal odigrali su utakmicu vrijednu prvog mjesta u skupini. Slavili su Portugalci s 2-1. Srbi će nakon poraza put Splita gdje će odigrati četvrtfinalni susret protiv prvoplasirane momčadi skupine C dok Portugalci za svoj ogled ostaju u Zagreb.

U prvom poluvremenu Srbija je prva imala izglednu priliku za vodstvo. Janjić se našao sam pred protivničkim golmanom, ali na odmor se ipak otišlo s nulom na semaforu.

U nastavku su u 22. minuti poveli Portugalci preko Pereire. Gol za izjednačenje desetak minuta kasnije nesretno je u svoju mrežu pospremio Ricardinho. no stvari je u 37' minuti popravio Cary koji je donio konačnu pobjedu Portugalcima.

- Znali smo da moramo biti organizirani i u igri s loptom i bez nje. Bila je ovo racionalna predstava, a takve su vrlo važne na ovakvim turnirima. Dobri smo, a uvijek želimo više. Nadamo se da ćemo bit još bolji u četvrtfinalu, a volimo teške protivnike kao što su Italija i Rusija. Dobro ih poznamo, bit ćemo oprezni, ali došli smo po naslov prvaka - zadovoljan je nastupom svoje momčadi Jorge Braz, izbornik Portugala.

Zadovoljan je i izbornik Srbije iako mu negodovanje s tribina, kako priznaje i dalje izrazito smeta.

- Ovo je bila sasvim drukčija utakmica u odnosu na onu s Azerbajdžanom. Tada smo bili pod pritiskom, a sada smo odigrali i obranu na željenoj razini. Nedostajalo nam je malo sreće, Portugal je opravdao ulogu favorita, a ja sam zadovoljan igrom Srbije - rekao je nakon susreta trener Srbije Kovačević.

- U četvrtfinalu ćemo probati nešto napraviti. Očekujem da će biti još bučnije s tribina protiv nas, ali moramo ostati usredotočeni. Nezgodan je raspored igranja, nekim momčadima otežava posao jer nemaju odmora. Utakmicu Italije i Rusije nezahvalno je prognozirati jer će i jedni i drugi pokušati pokazati najbolje od sebe. Obje momčadi žele u finale - dodao je Kovačević u iščekivanju protivnika.

Ogled skupine C između Italije i Rusije počinje u 20.30 sati.


U ponedjeljak na 24sata.hr pozorno pratite sve vezano uz EP u futsalu. Našim vjernim čitateljima podijelit ćemo 60 ulaznica za polufinale i 40 za finale Europskog prvenstva u futsalu.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Fenix 07.02.2012.

    Mrznja ,mrznju sustize a jedno bez drugih ne mozemo. Samo kad vidim kako se ljube Srbi i Hrvati u mom Zadru. Suze teku kad se sretnu nakon onog nesretnog rata i da nije ovog jebenog sporta i politicara sve bi to vec doslo na svoje. Treba smesti huligane koji su odgojeni da mrze i glavu gore, zajedno naprijed do boljeg zivota. Zelio bi da se Hrvatska i Srbija nadju u finalu i neka pobijedi onaj tko je bolji.

  • jedan domi 05.02.2012.

    ma kaj serete srbi sad?? jel bil zapaljen koji auto? jel bilo koji incident?? zakaj niste došli obučeni u srpske dresove?? sedela su dva srba ispod nas nisu ni pisnuli, bili su manji od makova zrna... makar se vređalo njihove možda bratiće ili koga več... zakaj se nebi smelo isučkat himnu?? kad se nije čula ponosno Lijepa Naša onda nikom nie smetalo od vas?? i zakaj se nebi smjelo navijat za portugal ili za arzebejđan??

  • franeb 05.02.2012.

    Lako je za njihove šajkače na glavi,treba njima izbit šajkače iz glave tako da nas puste na miru jer su nam dosta zla napravili.

Komentiraj...
Vidi sve komentare