To je to što me zanima!

Portugalcu Brancu je dosta da mu se broje stranci u Hajduku

Sportski direktor Hajduka Mario Branco zatražio je od klupskih čelnika popis hrvatskih igrača koji su bolji i jeftiniji od njegovih stranaca. Voljan je ostati u klubu, no želi raščistiti situaciju
Vidi originalni članak

Hajdukov sportski direkor Mario Branco najavio je odlazak ako klub ne osvoji treće mjesto, no zapravo mu je dosadilo da mu neki vodeći ljudi kluba svako malo na nos nabijaju broj stranaca i rezultat.


Portugalac je predložio nezadovoljnima da mu jasno kažu kolika im je kvota stranaca prihvatljiva, odnosno da mu dostave popis hrvatskih igrača koji su jeftiniji i bolji od stranaca koje je doveo. Branco je dakle voljan potpisati novi ugovor i ostati, no očito želi raščistiti situaciju.

Više-manje sve ciljeve uprave je ispunio. Jedina Brancova “slaba točka” je rezultat prve momčadi, premda i to treba uzeti s rezervom, jer Hajduk je dva kola prije kraja sezone osvojio više bodova nego lani. Ali pošteno se zapitati i koliko je uopće realno očekivati da sportski direktor u prvoj sezoni rada posloži momčad i stožer koji će odmah ostvariti rezultat. Jer u odnosu snaga koji trenutačno vladaju u HNL-u to je praktično nemoguće.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • FASTT 21.05.2017.

    Branco je više napravio za hajduk i doveo je neke igrače koji pak znaju igrat nogomet.Za razliku sa kime smo sve igrali to je cak i dobro.Mislim da covjek ima znanje i treba ga Hajduk zadrzat jer tesko cemo imat boljeg.Ovako par godina probat stvorit klapu uz Vlasica i Basica ali uz nove dobre stopere uz Nizica Futacs a i ercega u napadu kostur momcafi 3.4 igraca plus 3 pojacanja da na nesto lice ta pojacanja i mozemo se borit za vrh.Sad mjenjat Branca pa dovest opet nekog drugog pa opet trener novi pa nova taktika racunica opet necemo bit nogdo 10 godina

  • tocilo 21.05.2017.

    Nije toliki problem dovođenje stranaca,nego prodaje za kikiriki

  • Matek podravec u Irskoj 21.05.2017.

    Ako je tako onda nemojte prodavati Vlašića,Ercega, i još par dobrih naših domaćih igrača, i zadržite dobre strane koga se ima.Jeff,Ohandza,Hamza,Futasc zadržati ovu dobru ekipu i nači neke dobre naše igrače i druge sezone u novi pohod pa šta bude, bude.Nadam se da nakon dominacije Dinama 11 godina, i eto Rijeke 1 puta nakon oho-ho, da se i naš Hajduk digne gore i vrati gdje je nekad bio...Kažu da je nada k...,ali nada umire zadnja !.HŽV !

Komentiraj...
Vidi sve komentare