To je to što me zanima!

Portugalska legenda Eusebio je bolje, pustili su ga iz bolnice

Portugalski i svjetski nogometni velikan Eusebio (70) otpušten je u srijedu iz bolnice u Lisabonu u koju je primljen zbog lakšeg moždanog udara tijekom EP-a '12. godine
Vidi originalni članak

Osvajač Zlatne lopte 1965. godine bio je u kampu portugalske reprezentacije tijekom Europskog prvenstva u Poljskoj i Ukrajini. Dva dana poslije plasmana njegovih sunarodnjaka u polufinale Eusebiju je pozlilo, pa je prebačen u bolnicu u Poznanju. Tamošnji liječnici su, međutim, ustvrdili tek da mu je potreban odmor.

Na dan polufinala u kojem je Portugal izgubio od Španjolske Eusebio se vratio u Lisabon, a iz zračne luke je odmah prevezen u bolnicu na dodatne pretrage. Nakon proučavanja snimaka iz Poznanja i vlastitih testova, portugalski su liječnici ipak ustanovili da je legendarni nogometaš pretrpio lakši moždani udar. Ove srijede je nakon dva tjedna pušten na kućnu njegu.

Od prosinca prošle godine Eusebio je četiri puta bio u bolnici - najprije zbog upale pluća, pa zbog boli u vratu, potom zbog problema s visokim tlakom i u konačnici zbog moždanog udara.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • ZMIJA1 12.07.2012.

    eusebijo nadam se da ćeš još 100 godina živiti

  • vedii888 12.07.2012.

    Drago mi je da je Eusebiju bolje,Portugalska legenda .

  • MatejLajtner 11.07.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare