To je to što me zanima!

Portugalska televizija otkrila kome će pripasti Zlatna lopta

France Football obavijestio je Lionela Messija kako je osvojio Zlatnu loptu, odnosno nagradu za najboljeg nogometaša na svijetu za 2021. godinu, a Argentinac je navodno već i odradio pobjednički govor
Vidi originalni članak

Portugalska televizija RTP Desporto objavila je kako će argentinskom čarobnjaku Lionelu Messiju (34) pripasti Zlatna lopta za 2021. godinu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Messi maše fanovima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako je svečana večera predviđena za 29. studeni kada će službeno biti proglašen najbolji igrač na svijetu za ovu godinu, Portugalci su ubrzali stvar i prije vremena otkrili pobjednika. 

France Football već je rekao Messiju kako će njemu pripasti nagrada, a ovo će mu biti čak sedma Zlatna lopta u karijeri po čemu je rekorder po broju osvojenih nagrada za najboljeg na svijetu. 

Messi, koji je navodno već i odradio pobjednički govor, prošle je sezone s reprezentacijom Argentine osvojio Copa Americu te je bio najbolji strijelac La Lige sa zabijenih 30 golova. 

Osim Messija, među nominiranima za Zlatnu loptu su napadač Bayerna Robert Lewandowski i realovac Karim Benzema, ali prema informacija portugalske nacionalne televiziji čini se kako će nagrada pripasti Messiju. 

Idi na 24sata

Komentari 130

  • saggi_thedarkclown 06.11.2021.

    jednom igraču uvalit 7 zlatnih lopta, pa gdje toga ima? zar ostali igraju kriket? Uvijek je bila borba između Messija i Ronalda, kako ćete to djeci objasnit kad vide da jedan ima 2 više od drugoga? Zlatna lopta je odavno izgubila smisao!

  • banalni ispust 06.11.2021.

    Samo polako.Ima tu nešto za reći i roni hamerles beztrzajac.Danas je briljirao protiv M.C.-a.Tek sad ima da padne u depru nakon što je ovaj portal prvi objavio ovu ekskluzivnu vijest.

  • josip kovacevic 06.11.2021.

    Lewandovski zaslužuje loptu najprije od svih

Komentiraj...
Vidi sve komentare