To je to što me zanima!

Portugalski izbornik žestoko kritizirao hrvatske suce: Kada dosudiš nepostojeći penal...

Pogledajte samo broj prekršaja i izgubljeno vrijeme. Četvrti sudac dobro zna što se događalo tijekom utakmice, rekao je ljutiti Fernando Santos nakon poraza od Švicarske
Vidi originalni članak

Hrvatski sudac Fran Jović dijelio je pravdu na utakmici Švicarske i Portugala (1-0) u Ženevi u četvrtom kolu Lige nacija. Pomoćnici su mu bili Hrvoje Radić i Luka Pušić, a četvrti sudac Mario Zebec.

No, nisu baš oduševili portugalskog izbornika Fernanda Santosa. Svako malo se žalio kod Zebeca, prosvjedovao na odluke pa nakon utakmice žestoko iskritizirao Frana Jovića koji je u 14. minuti dosudio penal za Švicarsku, ali VAR ga je ubrzo poništio. Nisu mu najbolje sjele još neke njegove odluke. 

- Neću kritizirati, ali kad dosudiš nepostojeći kazneni udarac samo tako, nakon što je prije toga bio čisti prekršaj na sredini terena... Uz to, pogledajte samo broj prekršaja i izgubljeno vrijeme. Četvrti sudac dobro zna što se događalo tijekom utakmice - rekao je Santos. 

Tko gubi, ima se pravo ljutiti. Kaže stara narodna. No, Santos bi prvenstveno trebao biti ljutit na svoje igrače koji nisu uspjeli iskoristiti silne šanse. 

Nakon četiri kola Portugal se nalazi na drugom mjestu u skupini s bodom manje od prvoplasirane Španjolske. Švicarska je nakon tri poraza konačno došla do prve pobjede, ali i dalje je zakucana za dno. 

Pobjedu im je donio Haris Seferović koji je zabio u 57. sekundi utakmice, što je najbrži gol u povijesti Lige nacija. Uz to, postao je prvi švicarski reprezentativac nakon Alaina Suttera (1988.) koji je zabio gol u prvoj minuti.
 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • andi4 13.06.2022.

    Cak bi se slozio u necem sa njegovom izjavom naime….nasi suci, u HNLu toliko cickaju utakmicu kao da ne igraju muskarci vec balerine. Jbte, dal to u HNSu ne vide….pa pust igru nek tece, nisu gledatelji na stadionu zbog sudaca vec zbog ekipa .

  • tutko 13.06.2022.

    🤣🤣🤣🤣 sad ti je kriv sudac sto si dobio gol u 50 sekundi i sto nisi mogao pobjediti albance,smiri se stari

  • ballboa 13.06.2022.

    pa to ze zna vec davno najlosi suci u europi

Komentiraj...
Vidi sve komentare