To je to što me zanima!

Posada 24sata osvojila drugo mjesto u Mariboru

Naša rally posada u sastavu Branko Jemrić - Siniša Dereta, članovi AK Astra, osvojili 2. mjesto na reliju u Mariboru vozeći Škodu Fabiju RS
Vidi originalni članak

Konkurencija je bila iznimno jaka, te je početak relija je započeo samim pehovima. Na prvom 'brzincu' u subotu su nas zaustavili jer je ispred nas jedna talijanska posada izletjela i jednostavno nismo mogli proći pokraj njih. Organizator nam je dodjelio vrijeme koje je bilo za 30 sekundi lošije od rezultata kojeg smo napravili prošle godine na tom 'brzincu'. Nakon toga, u sljedećem krugu nam se na istom 'brzincu' u jednom “haklu” probušila guma, a budući da je bilo još 12 km do kraja morali smo stati i zamijeniti gumu. To nas je udaljilo od konkurencije za pune tri minute i uzrokovalo pad na sedmo mjesto poretka u klasi, ispričao je Branko Jemrić, vozač posade 24sata i nastavio:
- Do kraja relija ostala su još četiri 'brzinca' i morali smo ići na sve ili ništa. Vozili smo sa 110 % snage i stavili sve na kocku, što se na kraju isplatilo, zavšivši na drugom mjestu klase A7, a i grupe A. Izuzetno smo zadovoljni rezultatom i svojom vožnjom, kojom dokazujemo da nam je Fabia RS stvarno “legla”. Savršeno pripremljen auto od naše prateće ekipe Automehanike Jaković izdržao je lakoćom - kaže Jemrić, koji zna da bi do ovog rezultata teško došli bez potpore sponzora.
- Posebno zahvaljujem cijeloj obitelji Jaković, bez čije pomoći nastup na ovom reliju ne bi bio moguć - rekao je Branko Jemrić.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • motorna pila 10.07.2008.

    Čestitke!

Komentiraj...
Vidi sve komentare