To je to što me zanima!

Posavec: Pa mi Varaždinci smo crna mačka Osijeku u 1. HNL!

Na kraju moramo biti zadovoljni bodom. Pružili smo dobar otpor vrlo dobroj ekipi. Izgleda smo Osijeku mi crna mačka u prvenstvu jer im već u drugom međusobnom susretu uzimamo bodove, rekao je Posavec ​
Vidi originalni članak

Nogometaši Varaždina i Osijeka odigrali su 1:1 u baroknom gradu u 17. kolu 1. HNL. To je ujedno i drugi međusobni remi istih momčadi ove sezone.

Poveli su Osječani preko Mirka Marića u 37. minuti, kojem je to ujedno bio i 11. gol ove sezone.

- Lijepo je zabiti gol, no rađe bi da smo pobijedili. Golgeterska na razini, ali dogodilo nam se to što se dogodilo. Iz naše pogreške primili smo pogodak. Kasnije smo ih dobro pritisnuli, ali opet su oni imali dvije vrlo dobre prilike iz kontri pa je podjela bodova i možda najrealnija – rekao je Mirko Marić, najbolji strijelac 1. HNL.

Dobar susret odigrao je Ivan Posavec, mladi reprezentativac, koji je jedan od najzaslužnijih zapogodak u 77. minuti. Izveo je korner iz kojeg je Dejan Glavica postigao izjednačujući pogodak.

- Na kraju moramo biti zadovoljni bodom. Pružili smo dobar otpor vrlo dobroj ekipi. Izgleda smo Osijeku mi crna mačka u prvenstvu jer im već u drugom međusobnom susretu uzimamo bodove – rekao je Posavec.

Trener Varaždina Luka Bonačić dodao je da njegova momčad nije bila na razini kao u proteklih petutakmica.

- Moramo biti zadovoljni što smo uzeli bod. Osijek je bio dosta kvalitetniji i superiorniji. Nije bilo žara u mojih igrača kao u proteklim utakmicama, no momčad je ispunila svoju zadaću i maksimalno se fizički potrošila – dodao je Bonačić koje pogodio s Glavicom koji je nakon što je u igri proveo samo pet minuta postigao pogodak.

- Dat ćemo mu malo standardnije mjesto jer to zaslužuje – rekao je Bonačić za Glavicu.

Trener Osijeka Ivica Kulešević nije zadovoljan bodom.

- Jedna dobra utakmica, prava prvenstvena. Varaždinci su pokazali silnu želju i nisu se predavali. Nismo uspjeli otići na dva gola razlike pa su Varaždinci izjednačili i na kraju su u našoj totalnoj dominaciji imali dvije kontre. Očekivali smo tri boda u gostima, no nema puno vremena za žaljenje – zaključio je Kulešević.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Prki600 01.12.2019.

    Mom Osijeku su svi crna mačka s ovom igrom.

  • kicovz 30.11.2019.

    Vrijedan bod

Komentiraj...
Vidi sve komentare