Obavijesti

Sport

Komentari 2

Posavec: Pa mi Varaždinci smo crna mačka Osijeku u 1. HNL!

Posavec: Pa mi Varaždinci smo crna mačka Osijeku u 1. HNL!
1

Na kraju moramo biti zadovoljni bodom. Pružili smo dobar otpor vrlo dobroj ekipi. Izgleda smo Osijeku mi crna mačka u prvenstvu jer im već u drugom međusobnom susretu uzimamo bodove, rekao je Posavec ​

VIDEO

Nogometaši Varaždina i Osijeka odigrali su 1:1 u baroknom gradu u 17. kolu 1. HNL. To je ujedno i drugi međusobni remi istih momčadi ove sezone.

Poveli su Osječani preko Mirka Marića u 37. minuti, kojem je to ujedno bio i 11. gol ove sezone.

- Lijepo je zabiti gol, no rađe bi da smo pobijedili. Golgeterska na razini, ali dogodilo nam se to što se dogodilo. Iz naše pogreške primili smo pogodak. Kasnije smo ih dobro pritisnuli, ali opet su oni imali dvije vrlo dobre prilike iz kontri pa je podjela bodova i možda najrealnija – rekao je Mirko Marić, najbolji strijelac 1. HNL.

Dobar susret odigrao je Ivan Posavec, mladi reprezentativac, koji je jedan od najzaslužnijih zapogodak u 77. minuti. Izveo je korner iz kojeg je Dejan Glavica postigao izjednačujući pogodak.

- Na kraju moramo biti zadovoljni bodom. Pružili smo dobar otpor vrlo dobroj ekipi. Izgleda smo Osijeku mi crna mačka u prvenstvu jer im već u drugom međusobnom susretu uzimamo bodove – rekao je Posavec.

Trener Varaždina Luka Bonačić dodao je da njegova momčad nije bila na razini kao u proteklih petutakmica.

- Moramo biti zadovoljni što smo uzeli bod. Osijek je bio dosta kvalitetniji i superiorniji. Nije bilo žara u mojih igrača kao u proteklim utakmicama, no momčad je ispunila svoju zadaću i maksimalno se fizički potrošila – dodao je Bonačić koje pogodio s Glavicom koji je nakon što je u igri proveo samo pet minuta postigao pogodak.

- Dat ćemo mu malo standardnije mjesto jer to zaslužuje – rekao je Bonačić za Glavicu.

Trener Osijeka Ivica Kulešević nije zadovoljan bodom.

- Jedna dobra utakmica, prava prvenstvena. Varaždinci su pokazali silnu želju i nisu se predavali. Nismo uspjeli otići na dva gola razlike pa su Varaždinci izjednačili i na kraju su u našoj totalnoj dominaciji imali dvije kontre. Očekivali smo tri boda u gostima, no nema puno vremena za žaljenje – zaključio je Kulešević.

Pokretanje videa...

zenzacija 10 09:49
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica