To je to što me zanima!

'Posjekao' Tysona pa nastavio s drvećem: Zadnji boksač koji je dobio Mikea radi kao drvosječa

Kevin McBride, danas 47-godišnjak, bavi se sasvim drugačijim stvarima. Iako je dobio Tysona, karijera mu nije išla u smjeru u kojem je htio. Radi kao drvosječa, ruši drveće i pošumljava područja
Vidi originalni članak

Iako već 15 godina u mirovini, Iron Mike Tyson (53) i dalje je jedno od najvećih imena na boksačkoj sceni. Vijest o njegovu povratku i trilogiji s Evanderom Holyfieldom zagolicala je maštu većine fanova i malo tko je odbio pozdraviti takvu ideju.

POGLEDAJTE VIDEO: Tyson kao nekad

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iron Mike nalazi se u sjajnoj formi nakon što je promijenio način života te se doveo u red. Posljednji videi koje je objavio na društvenim mrežama pokazuju da je i dalje oštar kao britva, brz, agilan i da bi dosta boksača na trenutnoj sceni imalo problema s njime.

Drugačiji je to Tyson od onog otprije 15 godina kada su ga pobjeđivali boksači 'drugog ranga'. Od onog kada ga je u posljednjem meču karijere u 6. rundi dobio relativno tada nepoznati Kevin McBride (35-10-1, 29 KO).

Te 2005. Tyson je bio daleko od svojeg 'primea' i nakon meča rekao je kako je i bolje da su "njegovi iz kuta zaustavili meč jer mu srce odavno nije više bilo u sportu."

Zadnji dobio Tysona, danas ruši drveće

Irac, danas 47-godišnjak, bavi se sasvim drugačijim stvarima. Iako je dobio Tysona, karijera mu nije išla u smjeru u kojem je htio pa su mu nakon najveće pobjede ubrzo uslijedila dva poraza nokautom.

Danas je drvosječa, tj. bavi se očuvanjem šuma. Ruši oboljela stabla kako bi napravio mjesta drugima, pošumljava područja i brine za okoliš.

- Radim kao šumar. Rušim drva, čistim snijeg, vičem "timbeeer" i sve što ide uz to. Dobro mi je - rekao je McBride za Daily Mail.

- Sve to mi je dobro jer sam prilično zauzet i zaposlen.

Bio je posljednji čovjek koji je dobio Mikea Tysona.

- O, da. Sviđa mi se to. Ali ne sjedim po cijele dane gledajući taj meč iznova i iznova, ali netko je nedavno postavio video na Facebooku i odgledao sam ga. Ispunjenje snova, nije li?

Idi na 24sata

Komentari 3

  • EchteLiebe 05.06.2020.

    Ovaj cak nije ni najgori koji ga je smazao

  • valentina marić 05.06.2020.

    odgledala malo meč bas se vidi pri samom ulazu da Tyson nije izgledao uopće "u mecu"misli kozna gdje prvi koraci su mu ko da ga nije volja izjava nakon meca bezvezna neorijentiran totalno nezainteresiran ...nije to "onaj"Tyson ni bio,pogotovo sa tim uklještavanjem ruke...nakraju ako malo pogledate nije se ni oznojio

  • Slavonije_sin 05.06.2020.

    Pošto drva?

Komentiraj...
Vidi sve komentare