To je to što me zanima!

Posljedica udarca: Karačić operirao hematom na testisu

Zahvaljujem liječnicima koji su uspješno obavili ovaj zahvat. Iduća četiri dana provest ću u mostarskoj bolnici nakon čega slijedi oporavak kod kuće, kaže Karačić
Vidi originalni članak

Hrvatski rukometni reprezentativac Igor Karačić uspješno je operiran u mostarskoj bolnici. Sjajni hrvatski srednji vanjski u utakmici za broncu protiv Norveške dobio je nezgodan udarac u slabinskom dijelu nakon čega se pojavio hematom na testisu. 

Odmah po povratku nije produžio u svoj klub Vardar već na pregled u KBC Mostar gdje je utvrđeno da mu je nužan zahvat kojim treba otkloniti hematom.

- Zahvaljujem liječnicima koji su uspješno obavili ovaj zahvat. Iduća četiri dana provest ću u mostarskoj bolnici nakon čega slijedi oporavak kod kuće. Nadam se što skorijem povratku na rukometne terene - rekao je kratko Karačić za stranice HRS-a.

Neka se on samo dobro odmori jer Hrvatska će ga itekako trebati u kvalifikacijama za Olimpijske igre u Danskoj za dva mjeseca (8-10. travnja).

Idi na 24sata

Komentari 8

  • šteta 05.02.2016.

    želim mu što brži oporavak

  • paulomacado 05.02.2016.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare