To je to što me zanima!

Posljedice kobne vatre koja je ugasila deset mladih života...

Dan nakon velike tragedije, scene s mjesta nesreće izgledaju apokaliptično. Navijači, obitelji i prijatelji stradalih okupljaju se oko kampa i ostavljaju bijele ruže u znak sjećanja na mlade talente
Vidi originalni članak

Dugo su se vatrogasci borili s kobnom vatrom koja je ugasila živote mladih nogometaša Flamenga. Posljedice neobuzdane buktinje koja je krenula iz klima uređaja izgledaju zastrašujuće.

Izgorio je stario dio trening-kampa, dio koji nije bio osiguran protupožarnim alarmom i koji je ubrzo trebao biti obnovljen. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

VIDEO: POŽAR U TRENING-CENTRU Strava u Brazilu! Mladi igrači Flamenga poginuli na spavanju

STRAVIČNO Šokirani Brazilac Heber: Svi se molimo za nesretni Flamengo...

Dan nakon velike tragedije, scene s mjesta nesreće izgledaju apokaliptično. Dio u kojemu su spavali mladi igrači potpuno je izgorio. Navijači, obitelji i prijatelji stradalih okupljaju se oko kampa i ostavljaju bijele ruže u znak sjećanja na mlade talente.

Izgorio je i dio klupske zastave koji se vijorio ispred trening-centra.

Za žrtve je održana i misa zadušnica, navijači su došli u dresovima, a gotovo nitko od njih nije mogao zaustaviti suze tijekom tužne ceremonije.

Najstarija žrtva imala je samo 16 godina

U petak ujutro u brazilskom gradu Rio de Janeiru u spavaonici klupskog kampa velikana Flamenga je buknuo požar. Vatrogascima je trebalo dva sata i 40 minuta da ga ugase, živote je izgubilo deset mladih nogometaša, a još trojica su ozlijeđena. Najmlađa žrtva je imala 14 godina, a najstarija 16.

ŽRTVE POŽARA Brazil plače za njima: Najstariji dječak je imao samo 16 godina

Arthur Vinícius danas je trebao proslaviti 15. rođendan. Athila Passion, Gedson Santos i Pablo Henrique imali su 14 godina.

Poginuli su i golmani Bernardo Pisetta (14) i Christian Esmerio (15). Jorge Eduardo, Samuel Thomas i Vitor Isaias imali su 15 godina, dok je najstariji među poginulima Rykelmo Vianna sa 16 godina. 

Ozlijeđeni su Cauan Emanuel Gomes Nunes (14), Jhonatan Ventura (15) i Francisco Diogo (15).

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare