To je to što me zanima!

Posljednji ispraćaj Hrvoja Ćustića: 'Zbogom, ljubavi'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Tragično preminulog nogometaša Zadra pokopali su u rodnoj mu Murvici. Hrvojeva djevojka pala je u nesvijest i s groblja ju je odvezla Hitna pomoć
Vidi originalni članak

Dugo zagrljeni i šutke stajali su suigrači te prijatelji preminulog Hrvoja Ćustića nad njegovim grobom. Pokopan je u subotu popodne u dirljivoj ceremoniji na koju su došli obitelj i prijatelji, kolege nogometaši, predstavnici vlasti i sportskih organizacija.
Jakov Surać, kapetan Hrvojeve momčadi, zahvalio je na svemu prijatelju i suigraču te pozvao nekoliko tisuća pristiglih da Hrvoja isprate pljeskom. Dok je pljesak razlamao tišinu, u zrak je poletjela bijela golubica. No nije htjela odletjeti. Šćućurila se na grani čempresa. A onda se vinula u zrak prije negoli je napravila krug oko groblja.
Hrvoja su ispratili i klapskom pjesmom “Da te mogu pismom zvati”.
Jecaje su parali uzvici oca Svetka: “Čuvaj se, sine. Zašto si me ostavio?”.
Hrvojeva djevojka Lidija nekolio je puta zavapila: “Zbogom, ljubavi moja”.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • glavna_komentatorica 07.04.2008.

    ovo je preeeegrozan slučaj... nemoš virovat da se nešt tak može dogodit....

  • torcida_4ever 06.04.2008.

    moja sucut obitelji! ovo je stvarno gorzno,suze mi same teku! ali neznam sto sad stimac i mamici tamo izvode i placu,a stimac je jednim dijelom i sam kriv!

  • netko sa sjevera 06.04.2008.

    NEKA MU BUDE LAKA CRNA ZEMLJA!!! I SADA JEDNA MOLBA GARĐANIMA ZADRA; MAKNITE TAJ ZID,JER DANAS JE HRVOJE,A SUTRA TKO ZNA!! MOLBA NAVIJAČIMA;zbog nas stavljaju ograde i zidove,ja na duši ne želim nositi smrt dečka koji je volio ono što je radio i šta nam nije dovoljno što imamo najlošiju ligu u Europi,sada nam i igrači moraju pogibati na stadionima... Ako možemo razbijati gradove kada igraju Dinamo i Hajduk,tada možemo zajedno organizirat i prosvjed protiv HNS-a i sve uprave kojoj nije stalo do sigurnosti naših dečkiju,sinova,prijatelja i igarča na takozvanim stadionima!!!!! danas u Zadru,a sutra moža već u tvom gardu!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare