To je to što me zanima!

Posljednji ples velikog Ronalda: Cristiano je zaplakao na himnu pa postavio nevjerojatan rekord

Veliki Portugalac je golom protiv Gane ostavio iza sebe legendarnog Pelea koji je u dresu Brazila zabio na četiri uzastopna Mundijala, baš kao i Miroslav Klose te Uwe Seeler u dresu Njemačke
Vidi originalni članak

Trideset i sedam mu je godina na leđima, a moglo bi ovo biti i posljednje Svjetsko prvenstvo za Cristiana Ronalda. S kapetanskom trakom oko ruke poveo je svoje Portugal na startu Mundijala u skupini H protiv Gane, a slomio se prilikom intoniranja himni. Emocije su tu, svjestan je da njegovo vrijeme polako dolazi kraju.

SP: GRUPA H Nakon uspavanke, rapsodija golova: Portugal dobio Gance

Portugalac traži novi klub nakon što je sporazumno raskinuo ugovor s Manchester Unitedom, a prema zadnjim se informacijama nudio također bivšem klubu, Real Madridu, kako bi zamijenio ozlijeđenog Karima Benzemu (34).

Izborio je i zabio penal na prvoj utakmici Portugala u Kataru, a tako je postavio rekord i postao prvi čovjek u povijesti koji je zabio gol na pet Svjetskih prvenstava zaredom. Ostavio je iza sebe legendarnog Pelea koji je u dresu Brazila zabio na četiri uzastopna Mundijala, baš kao i Miroslav Klose te Uwe Seeler u dresu Njemačke.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • sljastrava 24.11.2022.

    Padavičar,kad ne zna kako do gola,privali se kraj igrača,kad ovaj prođe kraj njega,glumi,krevelji se,tako da izvuče penal.Nije to bilo samo danas,već masu puta.Sudcima koji su dosudili penal,zabraniti suđenje.Plaćenici!Pljuc!

  • ioiooik 24.11.2022.

    Igrao na 5 i nikad nije osvojio trofej i nikad nije imao ni gol ni asistenciju u nokaut fazi 😂 strasan uspjeh 😂 Ovaj Ronaldo je najodvratnija pojava ikad. Na stranu padanje, penal i sve to ali lik baš počinje iritirati s mahanjem rukama, situacija oko 38. minute, traži loptu od Nevesa u sredini 20metara od gola a trojica oko njega, i kad mu ovaj ne doda nego promijeni stranu počne mahati rukama i okrene se nezainteresovano. Portugal bi bio daleko bolji bez njega. Jedan Leao im sjedi na klupi. Ronaldova sreca je sto ovaj Santos nema mu*a kao Ten Hag.

  • 24.11.2022.

    kramariću,kovačiću i vlašiću kad vas ne ide gol padnite kao penaldić i eto gola..

Komentiraj...
Vidi sve komentare