To je to što me zanima!

Posljednji trening Vatrenih uoči Azera: Rebić i Broz spremni!

Srebrne Vatrene bi trebao dočekati odlično popunjen Maksimir jer je do dana prije utakmice prodano oko 20 tisuća ulaznica. Zlatko Dalić pozvao je navijače da dođu podržati igrače, a atmosferi se nada i Luka Modrić
Vidi originalni članak

Zlatko Dalić okupio je u srijedu Vatrene na posljednjem treningu uoči prve kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo 2020. koju će Hrvatska u četvrtak na Maksimiru od 20:45 odigrati s Azerbajdžanom.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Atmosfera na treningu bila je izvrsna, zafrkancije nije falilo, a to se naročito vidjelo prvih 15 minuta dok je trening bio otvoren za medije. Izbornik Dalić tada je pričao s Mateo Kovačićem, a poslije toga i s ostalim igračima.

Ante Rebić, Ivan Perišić i Marcelo Brozović su prethodnih tjedana imali male probleme s ozljedama, ali čini se da je to za njih prošlost i trebali bi zaigrati protiv Azerbajdžana u prvom kolu kvalifikacija za Europsko prvenstvo.

Srebrne Vatrene bi trebao dočekati odlično popunjen Maksimir jer je do dana prije utakmice prodano oko 20 tisuća ulaznica. Zlatko Dalić pozvao je navijače da dođu podržati igrače, a želja će mu se i ispuniti jer bi stadion mogao biti pun. Atmosferi se nada i Luka Modrić, koji je također danas naglasio - Hrvatska ide jako!

MODRIĆ PREUZEO NAGRADU Dalić: Tko će braniti? Ja nikad ne otkrivam sastav unaprijed...

Samo tri dana nakon, u nedjelju, Vatreni će igrati u Budimpešti protiv Mađarske. Koliko je Hrvatska popularna u susjednoj zemlji govori podatak da su sve ulaznice rasprodane u dva dana. Susjedi jedva čekaju vidjeti svjetske viceprvake, a tamo će i Vatreni imati podršku jer bi na stadionu u Budimpešti trebalo biti oko 1500 Hrvata.

Predivna Groupama Arena ima kapacitet od 22 tisuće sjedećih mjesta, a otvorena je 2014. godine. Na njoj svoje utakmice igra Ferencvaroš...

GALERIJU FOTOGRAFIJA POGLEDAJTE OVDJE:

Idi na 24sata

Komentari 31

  • 21.03.2019.

    Mi ne bi ni morali igrati u ovoj grupi,to je za nas šetnja,jedino što je pozitivno da će ovi ostali pikzibneri gristi protiv doprvaka,no i to sve pobjeđujemo s pola gasa,po meni bi morali osvojiti maksimalan broj bodova u grupi!!!!

  • Exterminator 21.03.2019.

    Za Hrvatsku spremni ! Ko zapete puške

  • Exterminator 21.03.2019.

    Jel istina da su imali fizički obračun Luka i Lovren ? Mislim tako mi barem izgleda na ovim slikama ko da se spremaju na šoru , ma Luka bi Deju pojeo onako na tehniku !

Komentiraj...
Vidi sve komentare