To je to što me zanima!

Postali najveći navijači: Čarli, Suba i Mandžo budno sve prate

Čim je utakmica počela, oglasili su se na Instagramu s porukama podrške bivšim suigračima s kojima su osvojili povijesno srebro u Rusiji. Mandžo, Čarli i Suba sad su veliki navijači Vatrenih
Vidi originalni članak

Hrvatska u Faru gostuje kod Portugala i to je početak novog ciklusa svjetskih viceprvaka u kojeg smo krenuli bez trojice senatora.

Nećemo u dresu Vatrenih gledati više Danijela Subašića, Vedrana Ćorluku i Marija Mandžukića. Kako su sva trojica rekli nakon svojih oproštajnih poruka, postat će najveći navijači reprezentacije.

Čim je utakmica počela, oglasili su se na Instagramu s porukama podrške bivšim suigračima s kojima su osvojili povijesno srebro u Rusiji.

Subašićevu poziciju okupirao je Lovre Kalinić koji je sada prvi golman reprezentacije Zlatka Dalića, umjesto Čarlija na popisu se našlo mjesta za Mateja Mitrovića, a nedodirljivog Marija Mandžukića zamijenio je od prve minute Marko Livaja.

VIDI OVO! Koji horoskopski znakovi najviše vole kockati?

Idi na 24sata

Komentari 25

  • BlackRonsky 07.09.2018.

    Evo je ko kad djeca završe osmi razred pa se na jesen vrate "posjetit školu", a zapravo se nemogu priviknuti na novu.. Jednostavno ajmo dalje, oprostili su se i svaka čast..

  • 06.09.2018.

    Mandžo, vrati se!!!!!!!!!

  • dinamo 12 06.09.2018.

    Daj Mandžo vraćaj se

Komentiraj...
Vidi sve komentare