To je to što me zanima!

Postao je heroj Philadephije: Šarić dobio svoju karikaturu

Šarić je već sada jedan od glavnih kandidata za rookieja godine. Ono što je napravio švedskom košarkašu i članu Boston Celticsa Jonasu Jerebku danima se vrtjelo po svim košarkaškim portalima
Vidi originalni članak

Hrvatski košarkaš Dario Šarić već je par utakmica zaredom jedan od najboljih košarkaša Philadephia 76ersa. Odgađao je odlazak u NBA jer nije bio dovoljno spreman, a čini se kako se čekanje isplatilo. Postao je novi heroj Philadelphije, dobio je i nadimak 'The Homie', a dobio je i vlastitu karikaturu.

Šarić je već sada jedan od glavnih kandidata za rookieja godine. Ono što je napravio švedskom košarkašu i članu Boston Celticsa Jonasu Jerebku danima se vrtjelo po svim košarkaškim portalima, Facebook stranicama... Čak je i sam NBA objavio Šarićev potez na službenoj Facebook stranici. Kao što se i očekivalo, Šarić je postao NBA zvijezda, ali ne treba se zalijetati.

Pred njim su još godine i godine vrhunske košarke.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • MarinKnezevic 08.12.2016.

    Žalosno je što ga (službeni NBA prijenos utakmice) smatraju Talijanom, a i ova karikatura ide tome u prilog jer je napravljena u stilu Maria (super Maria), lika iz računalne igre, ali porijeklom Talijana... hrkljuš.

  • Compton 08.12.2016.

    Opet dizanje u nebesa našeg igrača

  • nokia010 08.12.2016.

    Lici na njega. Mada i nadimak je zanimljiv.

Komentiraj...
Vidi sve komentare