To je to što me zanima!

Postat će sportski direktor: U Hajduk se vraća Sergije Krešić

S Hajdukom je osvojio Kup, nakon čega odlazi u Španjolsku, u kojoj kao trener Burgosa, Marbelle, Meride, Valladolida, Las Palmasa, Huelve i Murcie, ostavlja trag
Vidi originalni članak

Hajduk je ojačao stručnu piramidu, na mjesto sportskog direktora angažiran je nekadašnji igrač i trener kluba Sergije Krešić. Krešić bi na mjestu sportskog direktora trebao zamijeniti Mila Nižetića, a bit će predstavljen u srijedu.

Podsjetimo, Krešić je ponikao u omladinskom pogonu Hajduka, za kojeg je igrao u svim selekcijama, u kojima je započeo i trenersku karijeru. S Hajdukom je osvojio Kup , nakon čega odlazi u Španjolsku, u kojoj kao trener Burgosa, Marbelle, Meride, Valladolida, Las Palmasa, Recreativo Huelve i Real Murcie, ostavlja duboki trag, kao jedan od stranih trenera s najdužim stažem u španjolskom nogometu.

U kolovozu 2007. godine postao je trener Hajduka, no kratko je vodio svoj matični klub, pod nikad razjašnjenim okolnostima podnio je ''ostavku iz osobnih razloga'', a na klupi ga je naslijedio pomoćnik Robert Jarni. Bilo je to turbulentno vrijeme, u kome se bilježi jedan od najvećih domaćih poraza (Rijeka 4:0), pa je nakon osam godina iz kluba otišao predsjednik Branko Grgić, nakon njega i Ivica Šurjak, Torcida je skupila 30.561 potpis na peticiju za ''Kodeks''... Špekuliralo se kako je Krešić otišao iz Hajduka zbog prijetnji no on je te špekulacije odbacio i ustrajao na uopćenoj konstataciji ''odlazim iz osobnih razloga''.


Idi na 24sata

Komentari 11

  • Say_No_to_Ero 07.08.2012.

    Ali zato me ova faca nadobudna neodoljivo podsjeća na trenera Dinama Čačića. To ti je taj idiotski prestiž. Samo to žele. Jer on je kaže "POSTAĆE" sportski direktor. Kao da će se fizički preobraziti, kaj? BUdala je samo dobila užareno upražnjeno mjesto. A on sad u oblacima napretka njegove karijere. Hajduk propade jos dublje.

  • bbbbb 07.08.2012.

    moš si mislit koji stručnjak!Dugo će i on.Otkad su Buljan i Rožić razj......Hajduk sve je krenilo nizbrdo.To su dva najveća lopova i grobari Hajduka.!!

  • SamoIno 07.08.2012.

    bokte ja mislija da je hitler na slici HAHHAHAHAHHA

Komentiraj...
Vidi sve komentare