To je to što me zanima!

"Postoji velika mogućnost da Ronaldinho ostane"

Bivši potpredsjednik Barcelone Rossell istaknuo je kako se ne slaže s tvrdnjama trenera Rijkaarda i tvrdi kako je ostanak Ronaldinha u Barci moguć
Vidi originalni članak

Sandro Rossel, inače čovjek koji je bio zadužen da dovede Ronaldinha iz PSG-a, objasnio je kako glasnine pred kraj sezone ne znače ništa i upozorava da poslovi u tom svijetu nisu gotovi dok se službeno ne potvrde.
Rossel je zbog toga uvjeren da će Ronaldinho ostati na Nou Campu.
- Dok glasine ne postanu činjenice, ništa nije gotovo. Postoji velika mogućnost da Ronaldinho ostane u Barceloni.
Nekadašnji potpredsjednik Katalonskog ponosa odbio je dalje pričati o tom problemu, rekavši kako je Barceloni potreban mir pred ogled s Manchester Unitedom.
Njegove riječi još više dobivaju na težini kad se zna da je on postao zaposlenik Nike-a nakon što je zbog svađe s predsjednikom Laportom napustio klub.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Liverpool_boy 30.04.2008.

    Ne znam zasto barca ne spusti cijenu za ronaldinha kad im nista ne vrijedi

  • Carme 30.04.2008.

    Ma baš. Sada kada ne ide i kada je postalo očito da ne ide otkako ga nema, sada bi ga nazad. A kada su se pisale gluposti po novinama (kao Ronaldinho previše izlazi, a drugi kao ne izlaze, moš mislit\') nitko ga nije branio. Kada se ozlijedio, odbacili su ga kao staru krpu i dopustili mu da pregovara s Milanom. Ma, ja cijenim Barcelonin nogomet, ali mrzim taj Barcelonin pristup prema igračima. Ne mogu se sjetiti da je i jedan njihov igrač otišao u velikom stilu, svi su bili izbačeni na zadnja vrata.

  • M.A.S.H 29.04.2008.

    postoji velika opasnost da ronaldinho ostane

Komentiraj...
Vidi sve komentare