To je to što me zanima!

Posvađao se s Tudorom, htio ga je Dinamo - on ih na kraju odbio

Iako su francuski mediji bili prvi koji su najavljivali suradnju lijevog beka iz momčadi Igora Tudora i hrvatskog prvaka, sad su sve to i demantirali
Vidi originalni članak

Nakon 'lutanja' s Petrom Bočkajem (26), Robertom Ljubičićem (23), pomalo zaboravljenim Danijelom Štefuljem (22), krenula je potraga za novim lijevim bekom, a pisalo se u francuskim medijima da bi to mogao biti i Jordan Amavi (28) iz redova Olympique Marseillea.

ANKETA: ZANIMLJIVA STATISTIKA Kladionice tvrde: Norvežani će ući u Ligu prvaka! No Dinamo je 9 puta bio u ovakvoj situaciji...

Nogometaš koji se našao 'na ledu' kod Igora Tudora jer se nisu slagali u nekim stvarima, a tako je počeo tražiti izlaz iz lučkog grada. I u prošlim se godinama tražilo rješenje na poziciji lijevog beka, mislilo se da će se sve riješiti pojačanjem iz Osijeka, ali barem zasad, ništa od toga.

Amavi s 28 godina ima iskustvo igranja na Otoku u Aston Villi i Ligue 1, a stigao je u Marseille za 10 milijuna eura, dok danas vrijedi šest. Ipak, kako sad piše francuski L'Equipe, do tog transfera neće doći. Navodno je Amavi dobio ponudu Dinama, pristojno se zahvalio i - odbio.

POGLEDAJTE NOVU NAVIJAČKU PJESMU

Idi na 24sata

Komentari 2

  • PlaviKAJ 17.08.2022.

    Kai Wagner je još uvijek opcija(čak i ako je ovaj odbio) tako da nema razloga za panikom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare