To je to što me zanima!

Potez idiota! Igrač Siona opalio šamar mladom skupljaču lopti

Navodno isprovociran otezanjem oko vraćanja lopti, igrač Siona Geoffrey Serey Die prišao je mladom skupljaču lopti, prigovorio mu te mu sramotno opalio šamarčinu
Vidi originalni članak

Nogometni svijet u ovom tjednu impresionirale su nogometne vještine skupljača lopti na utakmici Raya i Barcelone te odlična taktička reakcija atraktivne skupljačice Fernande Maie iz Botafoga, no snimka koja dolazi s nogometne utakmice iz Švicarske između Lausannea i Siona pokazuje da posao skupljača lopti može biti i opasan.

Sramotan potez nedostojan jednog profesionalnog nogometaša, ali i odrasle osobe napravio je igrač Siona Geoffrey Serey Die, koji je opalio šamar jednom mladom skupljaču lopti! Ovaj idiotski potez uradio je nakon što je dječaku prigovorio, a navodno ga je zasmetalo što je otezao s vraćanjem lopti.

Napadač Lausannea Steven Lang objasnio je što se dogodilo.

- Serey je prišao skupljaču lopti te je rekao nešto što ne mogu ponoviti. A onda ga je udario. To je nevjerojatno. Nadam se da će Savez vidjeti ovaj incident i nešto poduzeti.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • LAKY LUK 04.05.2012.

    nije to selska liga da ima jedna lopta ako mali nije dao ili nije žurio sa vraćanjem lopte nije razlog da ga IDIOT lupi,pročito sam komentar da je sreća pa je to u švici inače bi IDIOT od igrača "izgorio# kao šibica što je po meni i zaslužio

  • AnteG 04.05.2012.

    majmunčina glupa! PA kako se usuđuje!? Kretenčina! PA ovaj klinac je 10 godina mlađi od njega!

  • user_138576 04.05.2012.

    ovo je bila jedna zidarsko-odgojna.................:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare