To je to što me zanima!

Potez klase: Perišić je zabio prekrasan gol pa pocrvenio

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Borussia je pobijedila Werder u Bremenu 2-0, a prvi gol zabio je Ivan Perišić. Bio mu je to drugi prvenstveni sezone. No, par minuta nakon gola dobio je drugi žuti
Vidi originalni članak

Kad je došao u Dortmund, u nacrtima trenera Kloppa bio je na klupi. Niti dva mjeseca nakon početka sezone, Ivan Perišić je standardni član prve postave. Poboljšao se u obrambenoj igri, a s napadačkom nikad ni nije imao problema. 

U prvoj utakmici 9. kola Bundeslige u petak navečer, Borussia Dortmund je pobijedila u Bremenu 2-0. Prvi gol zabio je baš hrvatski reprezentativac (22), drugi prvenstveni sezone. Igrala se 42. minuta, a Ivan je primio loptu ispred kaznenog prostora, napravio par koraka i 'bicikl' pa ljevicom silovito loptu spremio u 'rašlje'.

Bild izvještava da je lopta išla prema golu brzinom od 92 kilometra na sat.

- Zabio je krasan gol. Bio je to potez klase - rekao je trener. 

Nažalost, crveni karton donekle je upropastio sjajnu predstavu. Par minuta prije i par nakon gola, dobio je žute kartone. Dva identična starta na istom igraču, Grku Papastathopoulosu. 

- Niti jedno od uklizavanja nije bilo s namjerom ozljeđivanja no oba su bila pregruba. Oba žuta je dobio zasluženo - smatra Klopp. 

Konačni rezultat postavio je Owomoyela, a Borussia je pobjedom došla na tri boda od Bayerna uz utakmicu više. 

Prvaci igraju sve bolje, isto kao i Perišić o kojem bi izbornik Bilić definitivno trebao razmisliti kao udarnom igraču uoči dodatnih kvalifikacija.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • torpedo 7 15.10.2011.

    a u reprezentaciji svaka ode nebu pod oblake

  • klokan_jack 15.10.2011.

    pusti kranjčara na miru!!!

  • holsten 15.10.2011.

    super gol... samo bi trebao malo poradit na proslavi xD

Komentiraj...
Vidi sve komentare