To je to što me zanima!

"Potop" Srbije u Zagrebu: Barakude su u finalu EP-a!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Hrvatska vaterpolska reprezentacija izborila je finale EP-a i to pobjedom 10-9 protiv Srba. Pet sekundi prije kraja iz peterca je zabio Bošković
Vidi originalni članak

Na semaforu su bile 44 sekunde do kraja, rezultat 9-9. Hrvatska je imala igrača više. Prilika za pobjedu, prilika za finale. Muslim je promašio, ostalo je 19 sekundi i suđen je peterac! Bošković je zabio za 10-9! Srbima je ostalo pet sekundi. Greškom su ubacili sedam igrača u bazen, no ni to im nije pomoglo. Hrvatska slavi! Sjajna pobjeda, sjajna predstava. Hrvatska je u finalu Europskog prvenstva! Bila je to tvrda utakmica od samog početka. Igrali smo sjajnu obranu, a prednjačio je Burić:
- Cijela je momčad igrala odlično, motivirano, zaslužili smo pobjedu. Ne priželjkujem nikoga u finalu, tko god dođe bit će teško - rekao je Burić.
A došla je Italija koja je u drugoj polufinalnoj utakmici slavila protiv Mađarske 10-8.
Navijači su stvorili prekrasnu atmosferu. Barakude su se žestoko borile za svaku loptu. U trećoj četvrtini Srbija je imala napad. Lopta je došla do njihovog centra, a u sekundi su se oko njega stvorila trojica Hrvata. Srbin je bio negdje na dnu bazena, a Hrvatska je krenula u kontru. To je samo jedan od pokazatelja kakvim su žarom igrale Barakude.
- Mislim da je ovo bio pravi primjer muške igre. Nije nam bilo lako. Ali zadržali smo pribranost i zasluženo pobijedili - dodao je sjajni Maro Joković.
Na kraju infarktna završnica i veličanstvena pobjeda. Hrvatska je u nedjeljnom finalu! Igrat će s Italijom kojoj smo već održali lekciju iz vaterpola.

LIVE
PRVA ČETVRTINA 2-1

Maro Joković osvojio je loptu za Hrvatsku i počelo je polufinale EP-a. I Odlično je počelo! Burić je zabio nakon obrane golmana Srbije. Hrvatska je povela. Pavić potom brani Srbima, a gosti preko Nikića dolaze do 1-1. Pavić je obranio zicera, u sjajnoj je formi hrvatski golman. Hrvatska je preko Boškovića iz peterca povela 2-1. I opet brani Pavić! Gotova je prva četvrtina.

DRUGA ČETVRTINA 6-5

Ponovno je prvi napad dobila Hrvatska. Sukno je osvojio loptu. I opet odličan početak. Jokovićev 'projektil' i Hrvatska vodi 3-1. Srbi smanjuju na 3-2, a potom i izjednačuju rezultat. Vraćamo se preko Obradovića! No Srbi preko Gocića izjenačuju na 4-4. Bošković zabija za 5-4! Nakon dva igrača manje Srbi izjednačuju. Burić zabija za 6-5 u zadnjim sekundama!

TREĆA ČETVRTINA 8-7
Sukno ponovno osvaja loptu. No odmah nam sude faul u napadu. Joković sjajno zabija za 7-5! No Gocić uzvraća s igračem više. Filipović je zabio za 7-7 nakon dvije diskutabilne odluke sudaca. Ali Burić sada zabija i suci šute, 8-7 je! Gotova je treća četvrtina.

ČETVRTA ČETVRTINA
Lopta je ponovno u rukama Hrvata. Nismo zabili prvi napad. No sjajno smo se obranili. Hinić nije uspio zabiti. Čeka nas infarktna završnica. Gocić zabija za 8-8. Muslim! Hrvatska vodi 9-8! Mitrović zabija z 9-9. Do kraja su bile 44 sekunde, Hrvatska je imala igrača više. Peterac! Bošković! 10-9! Gotovo je!

Idi na 24sata

Komentari 118

  • skeletor83 09.09.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • skeletor83 09.09.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • skeletor83 09.09.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare