To je to što me zanima!

Potop velikana: Argentina izgubila, Brazlcima tek bod

Nogometaši Brazila nastavljaju s blijedim igrama na domaćem travnjaku u kvalifikacijama za SP u Južnoj Africi. Čile je doma pobijedio Argentinu
Vidi originalni članak

Nakon uvjerljive pobjede Brazila 4-0 na gostovanju kod Venezuele prošle nedjelje, pred domaćim gledateljima na Maracani u Rio de Janeiru protiv Kolumbije očekivala se uvjerljiva pobjeda, ali utakmica je završila neriješeno 0-0.
Igra peterostrukih svjetskih prvaka djelovala je blijedo, a razočarani domaći navijači vrijeđali su brazilskog izbornika Dungu i velik broj napustio je stadion prije samog kraja utakmice.
Milanov napadač Kaka je opravdanje za blijedo izdanje Brazila vidio u 15-satnom iscrpljujućem putovanju iz Venezuele u Brazil.
- Ne znam točno koji je razlog naše slabe igre i zašto smo djelovali tako usporeno, ali putovanje iz Venezuele nas je potpuno iscrpilo - rekao je Kaka.
- Nalazimo se na drugoj poziciji na ljestvici i mislim da su reakcije gledatelja nakon utakmice malo pretjerane. Naravno da nisam zadovoljan igrom, ali situacija nije alarmantna - rekao je brazilski izbornik Dunga.
U Santiago de Chileu Čile je savladao Argentinu 1-0 pogotkom Fabiana Orellana u 35. minuti utakmice. Prva je to pobjeda Čilea nad Argentinom od 1973. godine i prva u kvalifikacijskim ciklusima za Svjetska prvenstva.
Vodeća momčad južnoameričkih kvalifikacija, Paragvaj, pobjedom 1-0 pred domaćim gledateljima u Asuncionu protiv Perua, učvrsto je poziciju na vrhu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 11 BILI 16.10.2008.

    iscrpljeni od putovanja.....kaka ...pa niste isli pjesice.

Komentiraj...
Vidi sve komentare