To je to što me zanima!

Potop Zagreba u Španjolskoj: Ciudad Real ih dobio 10 razlike

Zagreb je najbolje odigrao početak nastavka pa je uspio smanjiti zaostatak na samo jedan gol razlike, 17-16. Međutim, nakon toga je odigrao punih 14 minuta bez gola
Vidi originalni članak

Rukometaši Ciudad Reala pobijedili su na svom parketu CO Zagreb s 30-20 (16-12) u ogledu 9. kola D skupine Lige prvaka...

Momčad hrvatskog prvaka, oslabljena neigranjem nekoliko igrača (Horvat, Vukić, Kopljar, Škof), te s nedovoljno spremnim Ivanom Balićem, na kraju nije bila dorastao suparnik velikom španjolskom klubu. Imala je momčad Zagreba samo jedno vodstvo na utakmici, 5-4 u 11. minuti. Međutim, nakon toga je domaćin serijom 5-0 stigao do prednosti 9-5. Momčad Ivice Obrvana opet se uspjela približiti, ali su domaćini na odmor otišli s prednošću 16-12. 

CO Zagreb je najbolje odigrao početak drugog poluvremena, pa je uspio smanjiti zaostatak na samo jedan gol razlike, 17-16. Međutim, nakon toga je hrvatski prvak odigrao punih 14 minuta bez gola, pa je Ciudad Real konstantno povećavao svoju prednost, te je na kraju slavio s uvjerljivih 10 golova razlike.

Manuel Štrlek bio je s 5 golova najbolji strijelac utakmice. Marin Šego upisao je 12 obrana na golu CO Zagreba. Kod domaćina su Källman, Jurkiewicz i Guardiola postigli po četiri pogotka.

CO Zagreb će, po svemu sudeći, nastup u D skupini okončati na 3. mjestu, što znači da će u prvoj utakmici osmine finala biti domaćin.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • lonili 28.02.2011.

    Dobro je rekao Shrek; Obrvan je toliko bljezgario sa svojom taktikom da ni jedan napad nije odigrao sa istim igračima, a i sami igrači su dijelovali kao izgubljeni.Postavljao je igrače na njihova neprirodna mijesta i to je bilo vrlo ružno za gledati jer ni sami nisu znali kako organizirati napad.Kao što sam i prije rekao, Gojun je igrač za Sisak i to mu je maksimum, liga prvaka je za njega prevelik kolač, a Obrvan ga forsira..

  • salem 28.02.2011.

    Ova utakmica nije mjerilo,već ona od prije tjedan dana, protiv Rumunja, Zagreb igrao bez snage i poleta, sad se izvlačimo na ozljede , ozljede Kopljara dešavaju se pred svaku važniju utakmicu, pred svjetsko prvenstvo , zar nije to malo čudno, gdje se ozljeđuje na treningu, kakav je to onda trening, ozljede koje to stvarno se na terenu, na tekmi, Horvat jee ozljeđen, Vukić je ozljeđen, za svjetsko prvenstvo Čupić je bio ozljeđen, vidjeli smo to na zadnjoj utakmici pred SP, trener cijelo vrijeme priča kako mora forsirat Balića da igra i obranu i napad, kad ono 27. on ozlijeđen, kome se tu mažu oči. Balića svako malo muče leđa, trbušni zid, iz kojih razloga, ako to znamo zašto ga forsiramo da igra i obranu i napad, ništa se tu ne slaže.

  • noko 27.02.2011.

    Kljajić kad je bio rener odigrali su nerješeno, pa im nije bio dobar a sad valjda imaju boljeg trenera....:-(((

Komentiraj...
Vidi sve komentare