To je to što me zanima!

Potpisao! Rafael van der Vaart je novi igrač Reala

U noći s nedjelje na ponedjeljak Nizozemac je potpisao ugovor s klubom iz Madrida i ostvario svoj dječački san da zaigra za Real Madrid
Vidi originalni članak

Sat i pol duboko u ponedjeljku, Rafael van der Vaart je uzeo olovku i stavio paraf na ugovor s Real Madridom. Nasmiješio se, rukovao s predstavnicima Reala i otišao na spavanje. Zaspao je miran, ostvario je dječački san... Nakon Ajaxa i HSV-a, njegova je nogometna karijera došla do vrhunca. Tek mu je 25 godina, a već je na vrhu. I tamo bi trebao ostati barem pet godina, koliko mu traje noćas potpisani ugovor s kraljevskim klubom.
- Noćas se sve poklopilo, idem u Real. Oduvijek sam htio igrati u Španjolskoj, a igranje za Real Madrid za mene je ostvarenje najljepših snova - potvrdio je transfer Nizozemac.
Uz poruku "Adios, Rafael", ekskluzivnu priču o 'noćnom ugovoru' donio je njemački Bild. Kako tvrde Nijemci, Real Madrid je pristao HSV-u platiti traženih 13 milijuna eura, a još dva milijuna moglo bi sjesti na račun Hamburžana ukoliko Real i Van der Vaart budu rezultatski i statistički uspješni.
- Dogovore li predstavnici Reala i HSV-a moj transfer, bit ću presretan - rekao je prije nekoliko dana Van der Vaart. Za njegov su stav dobro znali i u Madridu, ali su čekali. Kako se čini, moralo se dogoditi nešto loše da bi konačno odlučno krenuli po Rafaela. A dogodila se teška ozljeda Wesleyja Sneijdera, u nedjelju na utakmici protiv Arsenala. Samo nekoliko sati kasnije, Van der Vaart je postao novi igrač Real Madrida. Kao sin Španjolke, tamo se sigurno neće osjećati kao stranac.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Bepo1606 04.08.2008.

    I ja bi potpisao odmah.Svakom klincu je danas san takav ugovor a ime kluba manje važno.Ni kod nas se više ne drži do \"Nije u šoldima sve\".

  • messisa 04.08.2008.

    Istu tu priču o \"potpis za Real je ostvarenje svih dječačkih snova\" bi prodavao i da je potpisao za Barcelonu...

  • mate18 04.08.2008.

    neka...bas mi je drago....

Komentiraj...
Vidi sve komentare