Obavijesti

Sport

Komentari 3

Potpisao! Rafael van der Vaart je novi igrač Reala

Potpisao! Rafael van der Vaart je novi igrač Reala
1

U noći s nedjelje na ponedjeljak Nizozemac je potpisao ugovor s klubom iz Madrida i ostvario svoj dječački san da zaigra za Real Madrid

VIDEO

Sat i pol duboko u ponedjeljku, Rafael van der Vaart je uzeo olovku i stavio paraf na ugovor s Real Madridom. Nasmiješio se, rukovao s predstavnicima Reala i otišao na spavanje. Zaspao je miran, ostvario je dječački san... Nakon Ajaxa i HSV-a, njegova je nogometna karijera došla do vrhunca. Tek mu je 25 godina, a već je na vrhu. I tamo bi trebao ostati barem pet godina, koliko mu traje noćas potpisani ugovor s kraljevskim klubom.
- Noćas se sve poklopilo, idem u Real. Oduvijek sam htio igrati u Španjolskoj, a igranje za Real Madrid za mene je ostvarenje najljepših snova - potvrdio je transfer Nizozemac.
Uz poruku "Adios, Rafael", ekskluzivnu priču o 'noćnom ugovoru' donio je njemački Bild. Kako tvrde Nijemci, Real Madrid je pristao HSV-u platiti traženih 13 milijuna eura, a još dva milijuna moglo bi sjesti na račun Hamburžana ukoliko Real i Van der Vaart budu rezultatski i statistički uspješni.
- Dogovore li predstavnici Reala i HSV-a moj transfer, bit ću presretan - rekao je prije nekoliko dana Van der Vaart. Za njegov su stav dobro znali i u Madridu, ali su čekali. Kako se čini, moralo se dogoditi nešto loše da bi konačno odlučno krenuli po Rafaela. A dogodila se teška ozljeda Wesleyja Sneijdera, u nedjelju na utakmici protiv Arsenala. Samo nekoliko sati kasnije, Van der Vaart je postao novi igrač Real Madrida. Kao sin Španjolke, tamo se sigurno neće osjećati kao stranac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Ivanišević o raskidu s Novakom: Ne zanimaju me gotovi tenisači! A dobio sam već pet ponuda...
OTVORIO DUŠU

Ivanišević o raskidu s Novakom: Ne zanimaju me gotovi tenisači! A dobio sam već pet ponuda...

Sjeli smo na jednom divnom mjestu u Indian Wellsu. Lijepo smo popričali. O teških pet godina naše suradnje i o svemu što se događalo, od korone i svega, rekao je Ivanišević o prekidu suradnje s Novakom Đokovićem

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.
VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza
IZ NEPOZNATIH RAZLOGA

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza

Andrej Kramarić zabio je dva gola u porazu Hoffenheima u 31. kolu Bundeslige, a nakon utakmice kamere su ga uhvatile u žestokoj svađi s navijačem