To je to što me zanima!

Potpisao za švedski klub pa otišao jer mu je bilo hladno

On se želi vratiti u svoju zemlju iz osobnih razloga, rekli su iz švedskog kluba Trelleburg za napadača koji ih je napustio, no on je zapravo otišao iz Švedske jer mu je tamo bilo hladno...
Vidi originalni članak

Napadač iz Sierra Leonea Musa Noah Kamara je prije tjedan dana potpisao za švedskog trećeligaša Trelleborg na tri i pol godine i mislili su da su se osigurali na poziciji napadača na duže vrijeme. No sedam dana poslije sustiglo ih je iznenađenje. Kamara je naučio na visoke temperature u Sierra Leoneu i jednostavno mu je 20 Celzijusovih stupnjeva u gradiću u Švedskoj bilo prenisko te je odlučio raskinuti ugovor s klubom jer mu je - hladno.

- On se želi vratiti u svoju zemlju iz osobnih razloga - rekli su iz švedskog kluba, no Kamara je ubrzo otkrio kako je razlog hladnoća na koju se nikako nije mogao priviknuti te se vratio nazad u Freetown odakle je i došao u Švedsku. Razlika između ta dva grada je deset stupnjeva, no očito je i to bilo neizdrživo za njega.

A što bi tek onda napravio da je dočekao švedsku zimu...

On je prošle godine zabio 15 golova u prvenstvu Sierra Leonea i uputio se u Švedsku trbuhom za kruhom kako bi osigurao novac sebi i svojoj obitelji jer su primanja u njegovoj državi mizerna. No hladnoća mu nije dala mira. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • rijetko kulturan 22.08.2019.

    Izgleda kao Sadio Mane..

  • JosipGvozden 20.08.2019.

    Nije njemu zapelo za pare ko sto pricaju izdrzo bi on i gore

  • Lucky Luciano1203 20.08.2019.

    Kao prvo nije Trelleburg nego Trelleborg. Druga stvar, taj klub je drugoligaš, prosle godine je igrao u prvoj i ispao,dakle nikako nije trećeligaš. I treće, u svedskoj a pogotovo na jugu ovog ljeta je bilo jako vruće. U vrijeme kad je došao,bilo je oko 30 stepeni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare