To je to što me zanima!

Potpuni preokret u Njemačkoj: Olić ostaje u HSV-u do ljeta!

Spreman sam i pripremam se za drugi dio sezone. Mislim da ću ostati u HSV-u. To je sada najizgledniji razvoj situacije, rekao je Olić, koji se nada nastupu na Euru
Vidi originalni članak

Unatoč tome što su čelnici HSV-a Ivici Oliću (36) dali odriješene ruke, hrvatski veteran će ostati u HSV-u do isteka ugovora.

Miljenik navijača tako će do kraja odraditi postojeći ugovor, koji ističe 30. lipnja 2016. godine.

- Spreman sam i pripremam se za drugi dio sezone. Mislim da ću ostati u HSV-u. To je sada najizgledniji razvoj situacije - prenio je Sport1 Olićevu izjavu za Morgenpost.

Olić je trebao napustiti HSV i otići u MLS ligu. Nije bio zadovoljan minutažom koju je dobivao, a velika mu je želja bila otići na Euro u Francuskoj s reprezentacijom.

Krajem prosinca dobio je dopuštenje HSV-a za odlazak iz kluba, ali očito nije bilo dovoljno dobrih ponuda. Prema svemu sudeći, Olić, koji je u prvom dijelu sezonu nastupio samo devet puta za HSV, za minutažu, ali i za Euro borit će se u voljenom HSV-u.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • miroslav12 08.01.2016.

    ola je svoje postigao u repki,on ce se uvijek boriti,ali vise nema snage.vrijeme je za zasluzenu mirovinu,

  • termadulu 07.01.2016.

    Ola je zaslužio ovaj Euro bez obzira na godine! Svaki "pametan" izbornik bi ga uzeo i stavljao u utakmicu na početku 2.pol. ili od 56.minute jer je Olić i dan danas trkaćistroj i to još sa Srnom u kombinaciji je već75% gola!! HAUG

  • funNo1 07.01.2016.

    ...pravi sportaš,....kapa do poda...

Komentiraj...
Vidi sve komentare