To je to što me zanima!

Potrošili 100.000 kondoma na Olimpijadi i traže ih još

Po sportašu u Olimpijskom selu organizatori su osigurali 14 kondoma. Nije im bilo dovoljno pa su morali dopremiti još 8500 dodatnih kondoma...
Vidi originalni članak

Organizatori su na početku Zimskih olimpijskih igara osigurali  100.000 kondoma, 14 po sportašu. No nije im bilo dovoljno, pa su u petak u Olimpijsko selo u Whistleru morali dopremiti dodatnih 8500.
- Nije to ništa neobično. To su mladi ljudi, sportaši u naponu snage. Jasno je da su vrlo aktivni, na sportskim terenima, ali i izvan njih. Siguran seks ključ je sprečavanja širenja side i drago nam je da sportaši to razumiju - kaže šefica kanadske Agencije za borbu protiv side Kerry Whiteside.
Burne noći sportaša i sportašica u Vancouveru nisu iznenadile nikog, a svjedočenja bivših sudionika Olimpijskih igara potvrđuju kako se tek malobrojni pridržavaju naputaka o suzdržavanju od seksa u vrijeme olimpijskih natjecanja.
- Boravak u Olimpijskom selu praznik je za oči. Tijekom dana svi samo gledaju, ali noći su vrlo zabavne i burne - izjavio je bivši američki hokejaš Cammi Granato, koji je osvojio olimpijsko zlato 1998. u Naganu te srebro u Torinu 2002. godine.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Siljota 27.02.2010.

    Koja lijepa slika, mmmm

  • horatio 27.02.2010.

    ajooooj vidi sliku... :P

  • pravdazahrvatsku 27.02.2010.

    hah ocito se momci i djevojke vise zavabvljaju na toj olimpijadi nego bave sportom......

Komentiraj...
Vidi sve komentare