To je to što me zanima!

Potukao se sa suigračem pa je pobjegao u bijesnom autu...

Balotelli se spremio, sjeo u auto i stisnuo gas. Odjurio je s treninga tako da svima bude jasno koliko je ljut što ga je trener poslao u svlačionicu iz 'disciplinskih razloga', a onda se oglasio i klub...
Vidi originalni članak

Prema pisanju talijanskih medija, tamošnji nogometaš Mario Balotelli koji igra za talijansku Bresciju Calcio od ove sezone potukao se na treningu sa suigračem. 

Temperamentan kao i na terenu, na treningu se Balotelli 'zakačio' sa suigračem zbog čega ga je Fabio Grosso, novi trener, poslao u svlačionicu, a to se tek nije svidjelo slavnom napadaču.

Balotelli se spremio, sjeo u auto i stisnuo gas. Odjurio je s treninga pokazavši koliko je revoltiran 'suspenzijom', što je svima bilo jasno, iako je glasnogovornik kluba Matteo Cavazzuti to pokušao negirati.

- Tijekom taktičkih testova trener je zamijenio Marija, a on je onda prerano otišao u svlačionicu - rekao je talijanskim medijima, koji su se onda i dalje pitali zašto bi Mario tako stresno odjurio iz trening-kampa? 

I 'twitteraši' su se zagrijali za ovaj incident pa se mnogi pitaju tko će duže izdržati u klubu - Balotelli ili Grosso? Neki kažu, onaj koji košta manje.

Podsjetimo, Balotelli je ove sezone nastupio šest puta za, trenutno, najgori klub Serije A i zabio dva gola. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Kianer_1 22.11.2019.

    Nema mu pomoći..a toliko prilika imao

  • realist86 21.11.2019.

    Ne mrze tebe ljudi što ti je crna boja kože, već što si primitivac.

  • kirbi78 21.11.2019.

    Propuh u glavi

Komentiraj...
Vidi sve komentare