To je to što me zanima!

Potukli se 'mamićevci' i BBB: Tribinom letjele stolice i baklje

Na sjevernoj tribini potukle su se dvije navijačke frakcije Bad Blue Boysa (BBB) - jedne koja podržava Zdravka Mamića i druge, koja slavi njegovo pritvaranje
Vidi originalni članak

Na sjevernoj tribini stadiona Maksimir, sat vremena prije utakmice između Dinama i Hajduka, potukle su se dvije navijačke frakcije Bad Blue Boysa (BBB) - jedne koja podržava Zdravka Mamića i druge koja danas slavi njegovo pritvaranje.

Sve je počelo verbalnim prepucavanjima, a potom je došlo i do manjeg fizičkog okršaja. Navijači su se gađali i stolcima, a poletjelo je i nekoliko baklji. Čuli su se povici: "Plaćenici, marš iz Dinama".

Navijače koji se protive aktualnoj upravi kluba podržala je s južne tribine i Torcida, vikanjem i skandiranjem.

Policija je brzo reagirala i napravila tampon zonu. 

Po završetku utakmice, policija je priopćila da je ukupno 17 navijača završilo u pritvoru zbog alkohola, odnosno narušavanja javnog reda i mira.

Na utakmicu su došle 24.000 tisuće navijača.

Idi na 24sata

Komentari 183

  • zokinjo 13.07.2015.

    Torcida je pokazala kulturu navijanja

  • fićo80 13.07.2015.

    Ako su ovi mamićevci,onda su ovi drugi mamaši (žive sa mamom i tatom...još uvijek i vječno), jer to je većinom ekipa oko 30+, koja je nezadovoljna svojim životom,i onda traže krivce na suprotnoj strani,tj. među onima koji su uspješniji od njih, a to je većina, i na kraju razočarani,što im preostaje, pivo, razbijanje, liječenje frustracija...a fond riječi im je (cuga,pljuga,čuka, i to je to..)

  • drugo 13.07.2015.

    Ma pustil bi ja specijalce dva tri puta i bil bil bi mir jedni draskoviceva drugi remetinec

Komentiraj...
Vidi sve komentare