To je to što me zanima!

Potvrdila Wanda: Moj Mauro ostaje u Interu, sada je miran

Nakon što je deset utakmica bio izvan stroja, Mauro Icardi opet igra u plavo-crnom dresu. Govorilo se o mogućem odlasku, spominjao se i Real Madrid, ali kapetan ostaje na svojem brodu
Vidi originalni članak

Ostajemo u Interu i iduće sezone. Icardi je sada miran, kratko je prokomentirala za talijanski Canale 5 žena i agentica argentinskog nogometaša Maura Icardija, Wanda Icardi

Spominjali su se mnogi klubovi koji su bili 'u trci' za igrača Intera, ali izgleda da će na kraju svega Argentinac potpisati novi ugovor s 'nerazzurrima'. Mogla bi to biti prekretnica u daljnjem odnosu Icardija i navijača koji su se okrenuli protiv njega. Ultrasi Intera nisu slavili njegov gol te mu je to bila poruka o tome što misle o njemu.

U igri je bio i Juventus koji je u Milan trebao poslati Paola Dybalu, dok je put Torina trebao krenuti Mauro Icardi, ali izgleda da će Dybala morati potražiti drugu destinaciju. Sljedeću utakmicu Inter igra baš protiv Juventusa, a susret je najavio Ivan Perišić.

- Možemo pobijediti svakoga: sada razmišljamo o Juventusu. Želimo zauzeti treće mjesto na tablici, jer je glavni cilj plasman u Ligu prvaka. Juventus je osvojio osam uzastopnih titula. Jaki su, doći će u Milano pobijediti, tako da moramo biti bolji od njih - rekao je hrvatski reprezentativac.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • The_Lost_Viking 23.04.2019.

    Icardi samo ti odi, nije ovo za tebe i ovu tvoju gold diggericu, trenutni kapetan nam je Samir Handanovič, a nećeš nikada biti kao Javier Zanetti niti će te itko poštivati kao njega. Bolje da napustiš. FORZA INTER!!!!

  • 23.04.2019.

    Opet ovoj vrag neda mira pa mužu će sj*bat karijeru do kraja

  • 22.04.2019.

    Za inter bi bilo bolje da ode.....cirkus igrac on i zena

Komentiraj...
Vidi sve komentare