To je to što me zanima!

Potvrđeno: Nema prijenosa utakmice Unirea - Hajduk!

Neće biti prijenosa utakmice iz Rumunjske, kako kod nas, tako ni na bilo kojoj drugoj televiziji, rekao je Danko Družijanić, glasnogovornik HRT-a
Vidi originalni članak

Hajduk u četvrtak igra uzvratnu utakmicu četvrtog pretkola Europske lige protiv Uniree u Bukureštu. Bijeli su u Rumunjsku stigli s nedostižnim kapitalom, pobjedom 4-1, i samo su mali korak od povijesnog ulaska u skupinu EL-a. No, hrvatski gledatelji i navijači Hajduka na HRT-u ih - neće gledati. Ovaj put odgovornost ne leži na HRT-u već su problem Rumunji.
Glasnogovornik Danko Družijanić otkrio je kako javna televizija neće prenositi utakmicu, za koju kako sam kaže, vlada veliki interes.
- Agencija Sportfive koja je trebala imati prava na prijenos, nije ih u mogućnosti isporučiti, a to su nam u ponedjeljak javili.  Neće biti prijenosa utakmice, kako kod nas, tako ni na bilo kojoj drugoj televiziji - rekao je Družijanić.
S HTV-a su javili kako će radijskog prijenosa sutrašnje utakmice iz Bukurešta biti na Drugom programu Hrvatskog radija i da su osigurali prava prijenosa za sve utakmice naših klubova u skupini Europske lige.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • IP95 25.08.2010.

    bas tako andrija...da dinamo igra u tanzaniji hrt bi prinosio a mi mozemo igrat s barcom na camp nou,opet bi bilo nekih razloga zasto se nemoze prinosit hajduk !

  • tomcrobbb 25.08.2010.

    zašto bih se i gledala njihova sramota??ljudi ne treniraju već 2 mjeseca,6 mjeseci nisu dobili plaću...svejedno je dinamo ili hajduk!!!!!!!!!!!

  • šaban_šaulić 25.08.2010.

    Ko kaze da nema prenosa? http://www.myp2p.eu/ klikni onda na vrhu gore na live sports i gledaj tekmu uzivo :) pozz

Komentiraj...
Vidi sve komentare