To je to što me zanima!

Poveli pa stali: Medveščak je u Ledenoj izgubio od Traktora...

'Medvjedi' su poveli u 9. minuti preko Metrla i sve do 40. minute održavali su prednost. Tada Rusi u svega dvije minute čine preokret. Otišli su i na 3-1, a Medveščak je uspio tek u blažiti poraz
Vidi originalni članak

U susretu 42. kola KHL lige hokejaši Medveščaka izgubili su u Ledenoj dvorani Doma sportova od Traktora 2-3 upisavši šesti poraz u zadnjih sedam utakmica.

'Medvjedi' su poveli u 9. minuti golom Tomasa Metrla i sve do 40. minute su održavali prednost. Tada Rusi u svega dvije minute čine preokret golovima Dereka Roya (41:47) i Alekseja Petrova (42:32). U 50. minuti je Aleksandar Šarov zabio za 3-1, a do kraja susreta Medveščak je uspio tek ublažiti poraz. Strijelac je u 53. minuti bio Francis Pare.

Medveščaku slijedi još devet uzastopnih domaćih utakmica, a prva je već za dva dana protiv Metallurg Magnitodorska. Medveščak se trenutačno nalazi na 11. mjestu Zapada sa 48 bodova, 12 manje od mjesta koje vodi u doigravanje. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • NEOPISIVO 20.12.2016.

    Nije došlo ni tisuću gledatelja, a sektor B se odlučio za bojkot, ali ne znam protiv koga. U otužnoj atmosferi nedavno najboljih navijača na Svijetu, igrači su se časno i pošteno bacili na glavu u borbi za bodove, ali "badave vam trud svirači", kada vas govo nitko niti gleda niti sluša. Prefinjena zagrebačka publika je ostala doma vjerojatno zbog Mamića, ili kaj ne igraju zagrebački dečki, ili kaj im je danas možda sklisko, ili možda mrzlo, ili su možda gruntali da se igra na Šalati pa nema krova, ili kaj koljeju pajceke, ili kaj doma kuhaju vinčeka, ili kaj su frustrirani, ili kaj su umorni, ili kaj su betežni, ili kaj su bedaki. Ja si mislim da je ovo zadnje najbliže istini, samo kako da im to neko objasni, kada su oni baš to....... Takvima nema leka, njima se nemre objasniti....... Da nije ružno bilo bi tužno..... Da nije tragično bilo bi komično......

Komentiraj...
Vidi sve komentare