To je to što me zanima!

Poveo ljubavnicu na utakmicu Barce pa ga razotkrile kamere

Neobične scene dolaze iz Ekvadora. Navijaču tamošnjih košarkaša Barcelone ova utakmica neće ostati u dobrom sjećanju jer su svi saznali da ima ljubavnicu, a njemu se odmah smrknulo
Vidi originalni članak

Dok je NBA popularizirao 'kiss cam', u Ekvadoru to nije potrebno da bi se par poljubio pred kamerama na sportskom događaju. No, sve bi to bilo normalno da se radi o 'službenom' paru, a ne o nestašnom gospodinu i njegovoj ljubavnici.

Naime, nepoznati je muškarac vjerojatno trebao biti na poslu ili pak na službenom putu, no on je išao podržati omiljeni klub i to ne sam. I nije da je imao mali izbor mjesta na koje bi mogao odvesti ljubavnicu kako ne bi bili viđeni, a on se baš, preventivno, odlučio ju odvesti na košarkašku utakmicu zbog čega je i najvjerojatnije nagrabusio.

Nakon što je shvatio da su njihov poljubac uhvatile kamere i to na velikom ekranu u dvorani, ali i na televiziji, nesretnik je odmah sklonio ruku s djevojke i odmaknuo se od nje. No, po izrazu lica vidjelo se da mu nije bilo svejedno, a vjerojatno ni njegovoj supruzi, zaključili su na društvenim mrežama.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • lovac_u_mutnom 22.01.2020.

    Nije kriv !!!

  • Budni 20.01.2020.

    Opet samo novinar nagađa! Ja inače poslije prvog poljupca, počnem ju skidati, a mislim da je tu ipak bilo previše ljudi.

  • Rada77 20.01.2020.

    O ukusima se ne raspravlja al ova je zenska po meni cisti prosjek ili cak malo ispod.

Komentiraj...
Vidi sve komentare