Sport

Komentari 7

Poveo ljubavnicu na utakmicu Barce pa ga razotkrile kamere

Poveo ljubavnicu na utakmicu Barce pa ga razotkrile kamere

Neobične scene dolaze iz Ekvadora. Navijaču tamošnjih košarkaša Barcelone ova utakmica neće ostati u dobrom sjećanju jer su svi saznali da ima ljubavnicu, a njemu se odmah smrknulo

Dok je NBA popularizirao 'kiss cam', u Ekvadoru to nije potrebno da bi se par poljubio pred kamerama na sportskom događaju. No, sve bi to bilo normalno da se radi o 'službenom' paru, a ne o nestašnom gospodinu i njegovoj ljubavnici.

Naime, nepoznati je muškarac vjerojatno trebao biti na poslu ili pak na službenom putu, no on je išao podržati omiljeni klub i to ne sam. I nije da je imao mali izbor mjesta na koje bi mogao odvesti ljubavnicu kako ne bi bili viđeni, a on se baš, preventivno, odlučio ju odvesti na košarkašku utakmicu zbog čega je i najvjerojatnije nagrabusio.

Nakon što je shvatio da su njihov poljubac uhvatile kamere i to na velikom ekranu u dvorani, ali i na televiziji, nesretnik je odmah sklonio ruku s djevojke i odmaknuo se od nje. No, po izrazu lica vidjelo se da mu nije bilo svejedno, a vjerojatno ni njegovoj supruzi, zaključili su na društvenim mrežama.

Najčitaniji članci