To je to što me zanima!

Povijesni plasman Vatrenih u finale slavio se čak i u Japanu

Hrvatska nogometna reprezentacija ispisala je novu povijest plasmanom u finale Svjetskog prvenstva, a zanimljivo je da se njihova pobjeda nad Englezima slavila čak i u Japanu
Vidi originalni članak

U srijedu je ispisana nova stranica povijesti hrvatskog nogometa, ali i sporta općenito. Hrvatska nogometna reprezentacija plasirala se u finale Svjetskog prvenstva!

Tijekom cijelog prvenstva su Vatreni igrali zaista sjajno te su zasluženo došli do ovdje gdje se sada nalaze. Odmah od prve utakmice vidjelo se kako su pod vodstvom Dalića potpuno druga momčad te da u Rusiji mogu napraviti nešto veliko. 

Njihove sjajne igre nisu prošle nezapaženo te se svaka utakmica Hrvatske pratila pod budnim okom u svim dijelovima svijeta, a iznimka nije bila ni polufinalna utakmica protiv Engleske.

Oči svijeta bile su uprte na spektakl u Moskvi, a utakmica se gledala čak i u Japanu gdje su njihovi nogometni fanatici zaista burno proslavili pobjedu Vatrenih. 

KVIZ: Koliko si dobro pogledao ulazak u FINALE?

Na videu se može vidjeti kako su Japanci okupirali jedan kafić, neki od njih su nosili dresove hrvatske reprezentacije, a nakon posljednjeg sučevog zvižduka uslijedila je erupcija oduševljenja.

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Idi na 24sata

Komentari 9

  • pera75 14.07.2018.

    Hahahahahah ali nek se zna japanci su sa ocima na gore a kinezi sa ocima na dole

  • Veki-Zagreb 13.07.2018.

    Protiv Belgije su igrali vrhunsku tekmu...steta...

  • MH08 13.07.2018.

    Realno Japanci su najvise upoznali Hrvatsku preko Mirka Filipovica...a i inace su vrijedan i posten narod

Komentiraj...
Vidi sve komentare