To je to što me zanima!

Povijesno zlato za Novi Zeland! Svojoj zemlji donijela prvo ikad

Ovo što se dogodilo je nestvarno. Izuzetno sam ponosna na sve što je iza mene i ponosna sam Novozelanđanka. Vjerujem da su i na mene ponosni svi moji Novozelanđani, rekla je olimpijska pobjednica Sadowski-Synnott
Vidi originalni članak

Novozelanđanka Zoi Sadowski-Synnott osvojila je zlatnu medalju na Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu, u snowboardu, u disciplini slopestyle.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Time je mlada, 20-godišnja Sadowski-Synnott svojoj zemlji donijela prvo najsjajnije odličje u povijesti na zimskim Igrama. Sjajno je Novozelanđanka odradila finalnu rundu natjecanja (92.88 bodova) čime je s prvog mjesta maknula Amerikanku Juliju Marino koja se na kraju morala zadovoljiti srebrnom medaljom. Brončanu medalju je, pak, osvojila Australka Tess Coady.

- Ovo što se dogodilo je nestvarno. Izuzetno sam ponosna na sve što je iza mene i ponosna sam Novozelanđanka. Vjerujem da su i na mene ponosni svi moji Novozelanđani. Nadam se kako se sada slavi ova zlatna medalja. Dala sam sve od sebe u posljednjoj vožnji, otišla sam na sve i srećom uzela sve - rekla je nakon ukupne pobjede Sadowski-Synnott koja je vodila i poslije odrađenih kvalifikacija ove discipline.

Podsjetimo kako je u kvalifikacijama trebala nastupiti i hrvatska predstavnica Lea Jugovac, ali se zbog rubnog testa na COVID-19 nije spuštala niz pekinšku padinu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare