To je to što me zanima!

Povratak Juga u formu u katastrofalnim uvjetima

Nakon što je izgubio od Mladosti u domaćem prvenstvu, mnogi su sumnjali u Jug CO. Ipak, Dubrovčani su ih sve uspjeli demantirati
Vidi originalni članak

Prije samo deset dana poraženi i grogirani napustili su Zagreb, prvenstvo je bilo izgubljeno, samopouzdanje na dnu, a igra neprepoznatljiva. Nakon dugo vremena Emil Nikolić i njegova momčad nestali su, odbili ponudu Mladosti za zajedničkim treniranjem i povukli se u dubrovački mir. I tad, kad je bilo najteže, nisu gubili nadu, iz neba su se s obje noge spustili na zemlju i na kraju - “eksplodirali”. Nije taj Vasas slaba momčad, nego im Jug jednostavno nije dao igrati, “razbio” ih je i u obrani i u napadu. Uspjeli su Mađari zatvoriti Boškovića, uštopati
Dobuda, no Nikolić je imao momčad, imao je Jokovića, Bušlju, Obradovića, Vićana... Imao je i Sukna, koji je u jednoj večeri prešao put od perspektive do velikog igrača, reinkarnacije Perice Bukića, kako je Nikolić nakon utakmice rekao. Jedina tužna stvar u cijeloj ovoj “jugaškoj” priči je to što su organizaciji Final Foura dali Barceloni. Ono što su tamo uspjeli napraviti, točnije ne napraviti, nikad nigdje nije viđeno. Jak vjetar, kiša, katastrofalni uvjeti. Zato je pobjeda Dubrovčana još veća. Jer dobili su i Vasas, dobili i kišu, hladnoću, vjetar... A na dobrom su putu da zbog organizatora dobiju i - upalu pluća.

VRDOLJAK: DOSTA NAM JE VIŠE JUGA

Onog trenutka kad je hrvatsko prvenstvo završilo, Jug i Mladost postali su jedno. Dubrovčani su priželjkivali da Mladost izbaci Pro Recco, bez obzira na to prošli oni Vasas ili ne, Zagrepčani su se nadali prolazu Juga, poželjeli im i naslov prvaka Europe.
- Presretan sam zbog Juga. Svi smo mi prijatelji i naravno da mi je drago zbog njih - rekao je Zdeslav Vrdoljak, kapetan Mladosti, koja je izgubila od favoriziranog Pro Recca 9-6 u prvoj utakmici.
- Ma tko bi i više igrao protiv njih. Dosta nam ih je.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • barkley 10.05.2008.

    Pozdrav gradu vaterpola od grada košarke. Igraj Jug volimo te mi!!!!!

  • torcida_4ever 10.05.2008.

    jug je najjaci

Komentiraj...
Vidi sve komentare