To je to što me zanima!

Povratak kapetana: Hrvoje Vejić se vraća u Hajduk!

Dan nakon što su proslavili naslov dvoranskog prvaka, 'bijeli’ su dobili novo veliko pojačanje. Na Poljud se iz Rusije vraća branič Hrvoje Vejić
Vidi originalni članak

Bivši kapetan Hajduka Hrvoje Vejić dogovorio je sa čelnicima Hajduka sve detalje novog, tri i pol godine dugog ugovora i najkasnije u četvrtak bi se trebao priključiti ostatku momčadi na pripremama.
- Još nisam potpisao, ali dao sam riječ i nema te ponude koja će me pokolebati u naumu da se vratim u Split. Presudila je moja želja da se vratim kući i upornost čelnika Hajduka - rekao je 31-godišnji Vejić, koji će nogometnu karijeru zaključiti u dresu Hajduka.
- Ponuda Hajduka nije bila financijski najbolja, ali u mojim godinama novac nije presudan. Zadnjih mjesec dana proveo sam kod kuće sa sinom Nikom i suprugom Sendi i ne mogu ni zamisliti da se opet moramo odvajati - kaže Vejić, koji je iz Hajduka otišao 2005. godine nakon što su “bijeli”osvojili naslov prvaka. Od tada je na Poljudu vladala “suša”.
- Tako se poklopilo, nadam se da ćemo opet krenuti po naslov - kaže Vejić, čiji su novi suigrači s pripremama za nastavak sezone započeli u ponedjeljak ujutro prozivkom.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • gallaz 13.01.2009.

    budimo realni i nisu bas neka pojacanja, kao ni u dinamu. . . jer da svi ti igraci nes vrijede nebi se tak lako nagovorili da zaspilaju u hnl-u. vejicu svaka cast, al boim se da od njega na kraju nebu nis. . .

  • ajvi 13.01.2009.

    nije tesko zakljucit odakle stizu minusi...

  • T0rca1950 12.01.2009.

    Bravo care!! Satrat cemo dynamo 22.2!! Jedva cekan!!! Stvara se stvarno jaka momcad!!! Konacno!! Ajmo bijeli ale!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare