To je to što me zanima!

Povratak kralja: Real je vratio vrh, Modrić igrao cijeli susret

Gusto je bilo u Pamploni gdje je Real igrao protiv Osasune. Gosti su izjednačili nakon gola Ronalda. Isco i Vasquez slomili su Osasunu, a Realu se konačno vratio Luka Modrić
Vidi originalni članak

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić odigrao je svih 90 minuta za Real iz Madrida koji je u 22. kolu španjolskog prvenstva kao gost svladao Osasunu 3-1 (1-1). Modrić nije igrao posljednja dva tjedna zbog ozljede mišića, a u utakmici u Pamploni pokazao je kako se u potpunosti oporavio.

"Kraljevski" klub je u vodstvo doveo Cristiano Ronaldo (24'), na 1-1 poravnao je Sergio Leon (33'), ali u nastavku je Real opravdao ulogu favorita. Novo vodstvo madridskom klubu donio je Isco (62'), da bi pobjedu potvrdio Lucas Vazquez (90'+3').

Mateo Kovačić sudjelovao je u pobjedi Reala od 88. minute. Real se s nova tri boda vratio na čelo ljestvice sa 49 bodova, jednim više uz dvije odigrane utakmice manje od druge Barcelone koja je ranije u subotu kao gost svladala Alaves 6-0.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • mr.miyagi 13.02.2017.

    hala madrid

  • simunicevdom 12.02.2017.

    Benzema katastrofa.

  • dali2 12.02.2017.

    Isco i Kovačić moraju igrati standardno i sa Napolijem inače večeras su igrali bez duše i bez ideje. Benzema samo smeta, Ronaldo van forme.

Komentiraj...
Vidi sve komentare