To je to što me zanima!

Povratak nakon pet godina: Tudor je novi trener Hajduka!

Ovo će mu biti drugi trenerski mandat u Hajduku, a posljednji put ih je vodio od 2013. do 2015. godine. Klub je s njim osvojio i posljednji trofej, a riječ je o Kupu kojeg su osvojili 2013. godine...
Vidi originalni članak

Kao što se i pričalo proteklih dana, Igor Tudor (41) novi je trener Hajduka, objavio je 'majstor s mora' na službenim stranicama. Klub s Poljuda bio je u potrazi za trenerom od četvrtka kada su smijenili Damira Burića, a Tudor je odmah iskočio u prvi plan. Hajdukovci su tako dobili uranjeni božićni poklon, a i sam Tudor je bio velika želja navijača.

Ovo će mu biti drugi trenerski mandat u Hajduku, a posljednji put ih je vodio od 2013. do 2015. godine. Klub je s njim osvojio i posljednji trofej, a riječ je o Kupu kojeg su osvojili 2013. godine.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Bili' su u četvrtak smijenili Damira Burića, a brojna imena povezivala su se sa splitskim klubom. U prvi plan su iskočili Matjaž Kek, Igor Tudor i Ante Čović, a Tudorov raskid ugovora s Udineseom dao je naznačiti da će upravo on biti novo/staro ime na trenerskoj klupi.

PONEDJELJAK U 14 SATI Tajanstvena presica Hajduka znači samo jedno - stiže Tudor

Tudor je nakon odlaska iz Hajduka vodio PAOK, Karabükspor, Galatasaray  te dvaput Udinese, no u niti jednom klubu nije se zadržao duže od godinu dana. 'Bili' će od 14 sati na izvanrednoj presici na Poljudu predstaviti Tušu, a nije objavljeno na koliko godina je ugovor potpisan. 

U IŠČEKIVANJU BIJELOG DIMA Tudor raskinuo s Udineseom i čeka Hajduk, ali čeka i Čović

Bivši hrvatski reprezentativac je kao nogometaš za Hajduk odigrao 127 utakmica, a član 'bilih' bio je od 1996. godine pa do 1999. godine, nakon čega je otišao u Juventus. U Split se vratio 2008. godine gdje je i završio karijeru. Na Poljudu je radio još kao trener kadeta te je bio član stručnog stožera kada je trener bio Eduardo Reja, a 2013. godine klub ga je imenovao novim trenerom što mu je bio prvi samostalan trenerski posao. 

Tudor će tako prvotimce Hajduka u siječnju povesti na zimske pripreme, a prva službena utakmica u drugom mandatu bit će mu protiv Varaždina početkom veljače.

Podsjetimo, Damir Burić je dobio otkaz u prošli četvrtak zbog 'loše atmosfere te je tako otišao iz kluba nakon svega pet mjeseci. Klub je doveo do drugog mjesta, ali su ga loši rezultati u posljednjim utakmicama koštali fotelje.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • biberrr 28.12.2019.

    U niti jednom klubu se nije zadržao ni godinu dana? Biti će dobro ako izdrži do ljeta. Hajduk bi odmah trebao u potragu za novim trenerom da ga ima u rezervi.

  • Exterminator 24.12.2019.

    Mi smo limitirani nažalost u hajduku moram priznat malo i mutavi ... Dinamo je ispred nas po organiziciji i kvaliteti 200 godina ispred

  • volimpršut 24.12.2019.

    Ma sad kad krene Jajduk....

Komentiraj...
Vidi sve komentare