To je to što me zanima!

Povratak otpisanog: 'Dijamant' zasjao pored Lovrenove obrane

Čini se kako je uoči nove sezone 'posložio' neke stvari jer djeluje spremno i 'lakonogo', a kad je takav, malo tko ga može zaustaviti. Osjetili su to braniči Liverpoola...
Vidi originalni članak

Samo šest golova u 25 nastupa u premijernoj sezoni Serie A isprofiliralo je Edina Džeku (30) u jednu od najgorih kupovina lige prethodne sezone. Čak je i zaradio nadimak Edin 'Ciecco' što u prijevodu na hrvatski znači Edin 'slijepi'.

Promašivao je nemoguće, suigrači su ostajali u nevjerici.

Ipak, svaki igrač ima svoj loš period u igri, posljedično i siromašan golgeterski učinak. Događa se, međutim, navijači Rome zamjeraju BiH zvijezdi manjak truda i borbenosti.

No, od siječnja ove godine za kormilom Rome je karizmatični Luciano Spalletti koji želi 'postrojiti' Rimljane u pobjedničku momčad. Za takvo što mu je potreban raspucani Džeko i oko njega planira graditi buduće ambicije.

Džeko je bez ikakve sumnje kvalitetan napadač, ali u pitanju je voljni moment.

Čini se kako je uoči nove sezone 'posložio' neke stvari jer djeluje spremno i 'lakonogo', a kad je takav, malo tko ga može zaustaviti. Osjetili su to braniči Liverpoola u prijateljskoj utakmici na čelu s našim Dejanom Lovrenom koji nije dovoljno agresivno izašao na 'dijamanta' iz susjedne nam Bosne i Hercegovine.

Naravno, ovakve poteze bi trebao ponavljati u serijama ukoliko želi ostvariti svoj potpuni 'povratak'.

Na kraju, Talijani su slavili pobjedu 2-1 u prijateljskoj utakmici. Osim Džeke (29') zabio je i Salah (62'), dok je za Liverpool strijelac bio Ojo (45+1').

Idi na 24sata

Komentari 8

  • FigliDi Luppi 03.08.2016.

    ****Admin****: Poštovani, molimo vas da isključite Caps Lock kao i svi ostali korisnici na portalu. Lp

  • zvona1111 02.08.2016.

    Đekson ke i dalje stroj za golove a statistika u reprezentaciji mu je bolja nego Šukerova kod nas! (Ima igru glavom,udarac izvan šesnaest metara,reakciju u petercu i zna i asistirati te igru okrenut leđima golu tako da je Đeko kompletan igrač ali zadnja sezona mu je bila najlošija dosad dobrim djelom jer je imao nekoliko ozljeda pa je nastupao nedovoljno oporavljen) ove očekujem boooom u talijanskoj ligi pa da vidimo koliko zaista moze u Romi

  • 02.08.2016.

    hahahah lovren kapiten :D kakav pacov, dzabe ti njegovi lajkovi i skakanja po zraku kad zabije gol jednom u 2 sezone kad nezna u blok bosanskoj bukvi uletit :))) hehehe da lovren, prevara

Komentiraj...
Vidi sve komentare