To je to što me zanima!

Povratak sa stilom: 'Medvjedi' slavili kod vodećih Capitalsa!

Hokejaši Medveščaka vratili su se sa stilom nakon dvotjedne pauze u EBEL-u prekinuvši niz od tri poraza slavljem na gostovanju kod prvoplasirane Vienne 5-4
Vidi originalni članak

Dvotjedna stanka odlična je došla hokejašima Medveščaka, koji su se nakon tri uzastopna poraza vratili sa stilom pobijedivši vodeću Viennu. 'Medvjedi' su slavili kod Capitalsa 5-4 u 6. kolu međurunde EBEL-a, a pobjedu su osigurali u uzbudljivoj završnici.

Vienna je čak tri puta vodila golovima Wogera, Rottera i Romana, no svaki put Medveščak je uspio izjednačiti rezultat, a među strijelce se upisao i novo pojačanje iz Slovačke Roman Tomas.

U 50. minuti Buck je donio prvo vodstvo Raymondovoj momčadi za 4-3, nakon čega je Romano drugim golom izjednačio u 54. minuti. 

No kad se očekivalo da će utakmica u produžetak važnu pobjedu Medveščaku donio je Koren 48 sekundi prije kraja.

Sljedeću utakmicu 'medvjedi' igraju kod Linza u petak.

EBEL liga, 6. kolo međurunde:

Vienna Capitals - Medveščak 4-5

Klagenfurt - Linz 3-2, penali

Graz - Villach 4-2

Redoslijed: 1. Vienna Capitals 14, 2. Linz 9, 3. Medveščak 8, 4. Graz 8, 5. Klagenfurt 7, 6. Villach 4.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • PETAR_20 15.02.2013.

    Stigao nam je još jedan Slovak-Jakub Gašparović, koje dobre reference ovaj ima??!! Mrak od igračine, a opet žao mi je Boucharda da je morao otići, zbog glupih limita EBELA, tek sad bi došao do izražaja!!?? Sad imamo i lijevog i desnog napadača, a to nam je i te kako falilo u razbijanju protivničke odbrane, i sad će centralni igrači doći do punog izražaja ispred gola. Kako nam tek sad nedostaje Zanoški u pravom smislu, "jurilica" bi došla do izražaja!!?? Konačno je Gojanović razumio, od kud treba igrače dovesti, hvala Bogu, i vrijeme je, a i mora se momčad uigravati za KHL, uz dopune, nakon prvenstva!! Jakub, osim dobrih statističkih referenci, je i mlad igrač, a to je jako bitno, i ako? bude sve ok?, mogao bi ostati i par godina?? Uprava več slaže igrače za budučnost, a dalekovidnost je čimbenik dobrog uspjeha!! Gojanoviču, mislim da ti imaš prstiće u tome?? Hvala!!

  • titulus 15.02.2013.

    Stigao još jedan slovak u medveđi brlog ,napadač JAKUBA GAŠPAROVIČ...a Franjo Bučar odlazi......ekipa kompletirana, spremni smo za bitku s jodlerima!!!

  • ntnk 24sata 14.02.2013.

    nije los ovaj slovak Roman,ali medvjedima treba igrac kao Dustin to je cinjenica

Komentiraj...
Vidi sve komentare